700 TL Gamepad Önerisi

1 yıldır F710 kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim. Takılma veya bağlantı kesilmesi hiç olmadı. Nasıl oluyor da bu fiyata alınmaz çöp diyorlar anlam veremiyorum...

Gc 20 V2 varken alınmaz 500 TL olsa düşünülebilir bende kullandım F710 aham şaham bir gamepad değil Xbox gamepad geçince zaten diğerleri Tofaş gibi kaldı :D şimdi Razer Xbox gamepad alacağım param olduğu zaman.
 
İki ürün önerisi sunacağım. Önerilerden önce eğer imkanın varsa kesinlikle 50-100 daha koy üzerine. İlk önerim şu sahibindende bütçen civarında bir sürü 9. Nesil Xbox gamepad ilanı var kimi sıfır kimi 2. el, onlara bakabilirsin güvenilir duran kurumsal bir satıcıdan falan alabilirsin belki. İkinci olarak da Monster'in şu an satışta olan gamepadi 3-4 ay önce aldım son derece memnunum şu an fiyatı 1000 ₺ sömestr, bayram vs. dönemlerde %20-25 indirime giriyor acelen yoksa indirimdeyken bütçen dahilinde alabilirsin.
 
Niye her gamepad konusunda bu kadar Logitech öneriliyor ben de anlamış değilim. Bu zamana kadar rahat ikişer tane F310 ve F710 bozulduğu için atmışımdır. Teknoloji işi biraz şans bazen en iyi ürünü alırsın tonla sorun çıkarır bazen gider en ucuzunu alırsın sıkıntısız kullanabilirsin. O yüzden bozulma muhabbetini bir kenara bıraksak ben yine de önermem ne 710'u ne 310'u. Çünkü tuşları kötü, sert, hissiyatı iyi değil. Kaliteli bir gamepad kullandıktan sonra özellikle anlıyorsunuz bunu. Monster'ın ilk çıkardığı gamepadi kullanıyorum hala, yani keşke satılsa şuan da herkese önersem. Zamanında 2-3 tane almadığım için pişmanım hatta. Logitech'in gamepadlariyle arasında seviye farkı var bariz. Şu an yeni modelleri nasıl bir fikrim yok kullanmadığım için. Ama şu an gamepadim bozulsa yine de Logitech almam monster veya başka markaları denerim, cidden bir numarası yok.
 
İki ürün önerisi sunacağım. Önerilerden önce eğer imkanın varsa kesinlikle 50-100 daha koy üzerine. İlk önerim şu sahibindende bütçen civarında bir sürü 9. nesil Xbox gamepad ilanı var kimi sıfır kimi 2. el, onlara bakabilirsin güvenilir duran kurumsal bir satıcıdan falan alabilirsin belki. İkinci olarak da Monster'in şu an satışta olan gamepadi 3-4 ay önce aldım son derece memnunum şu an fiyatı 1000 ₺ sömestr, bayram vs. dönemlerde %20-25 indirime giriyor acelen yoksa indirimdeyken bütçen dahilinde alabilirsin.

Monster 1000 TL etmez değmez gc 30 V2 daha iyi bir tercih.
 
Monster 1000 TL etmez değmez gc 30 V2 daha iyi bir tercih.
Ben bütçesi dahilinde, indirimde olduğu bir dönemde alabileceğini dile getirdim ayrıca indirimdeykenki fiyat bandında daha iyi bir alternatif olduğunu düşünmüyorum. Buna 1000 TL etmez, değmez deyip 700 TL bütçem var diyen birine 1200 küsür TL'lik bir ürün önermenin pek mantıklı olacağını düşünmüyorum.
 

Geri
Yukarı