700 TL kulak içi kulaklık önerisi

Şerif Selen

Kilopat
Katılım
3 Aralık 2017
Mesajlar
491
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba,

Ben kulak içi bir kulaklık aramaktayım sizlerin önerisini tavsiyesini isteyeceğim. Olmasını istediğim özellikleri de aşağıya listeleyeceğim.

  • iOS ile uyumlu.
  • Kulak için ama silikonlu değil AirPods tarzında olacak.
  • Zoom toplantısı ya da bir görüşmede sesimin kaliteli gitmesini isterim.
  • Kızıl ötesi özelliği olursa bir nebze daha güzel olabilir.

Öncelik olarak bunları düşünüyorum. Aklımda bir iki model var.

1. TaoTronics SoundLiberty 92 - http://tiny.cc/vw26vz
2. Soundpeats Air3 modeli - Amazon.com.tr / Soundpeats Air3 Deluxe - Amazon.com.tr
3. Soundpeats Air2 modeli - http://tiny.cc/ww26vz
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bu fiyatlara silikonsuz bulursun fakat sana gelen ses verisi ve giden ses verisi düşük olacaktır. Mesela karşı tarafa giden sesi daha temiz göndermek için çoğu pahalı modellerde gürültü kirliliği engelleme gibi donanımsal aygıtları oluyor. 700.00₺ gibi bir rakam için OPPO, Xioami gibi modelleri bir araştır ve kıyasla derim. Alacağın ürünleride bizzat yetkili satıcısından almanı öneririm çünkü maalesef bu ürünlerinde Trendyol gibi güçlü markalarda bile emitasyonu bulunmakta.

Şöyle bir dipnotta eklemek isterim. Trendyolda Xioami marka bir kulaklık almıştım. Yorumlarda herkes övüyor, yere göğe sığdıramıyordu. Kargoya verdim ve elime gelince resmen hayal kırıklığı. Daha önceden iyi bir kulaklık deneyimi yaşamamış birisi için iyi yada kötüyü ayırt etmek maalesef mümkün olmuyor. Daha önce iyi bir kulaklık kullanmadığı için dinlediği kötü sesi bile iyi sanıyor. O yüzden YouTube gibi sitelerde ürün incelemesi yapan arkadaşlardan tavsiyeler alıp satın alımıda yetkili satıcısından alırsan üzüleceğini düşünmüyorum.

Maalesef çok yakın bir zamanda bu fiyatlar en iyi markaları alabiliyorduk fakat artık ekonominin iyiden iyiye kötüye gitmesi bizi bu tür alışverişlerde geriye düşürüyor.

Oppo'nın enco modelini bir araştırmanı öneririm. Oppo Enco Air diye yazarsan çıkar. Siyah ve Beyaz modelleride bulunuyor. Biraz daha bekleyip ve üstüne biraz daha koyup alınabilir kulaklık sayını yükseltebilirsin.
 

Dosya Ekleri

  • dddddd.png
    dddddd.png
    69 KB · Görüntüleme: 18
  • dddddd.png
    dddddd.png
    193,1 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Dostum bu fiyatlara silikonsuz bulursun fakat sana gelen ses verisi ve giden ses verisi düşük olacaktır. Mesela karşı tarafa giden sesi daha temiz göndermek için çoğu pahalı modellerde gürültü kirliliği engelleme gibi donanımsal aygıtları oluyor. 700.00₺ gibi bir rakam için Oppo, Xiaomi gibi modelleri bir araştır ve kıyasla derim. Alacağın ürünleride bizzat yetkili satıcısından almanı öneririm çünkü maalesef bu ürünlerinde Trendyol gibi güçlü markalarda bile emitasyonu bulunmakta.

Şöyle bir dipnotta eklemek isterim. Trendyol'da Xiaomi marka bir kulaklık almıştım. Yorumlarda herkes övüyor, yere göğe sığdıramıyordu. Kargoya verdim ve elime gelince resmen hayal kırıklığı. Daha önceden iyi bir kulaklık deneyimi yaşamamış birisi için iyi ya da kötüyü ayırt etmek maalesef mümkün olmuyor. Daha önce iyi bir kulaklık kullanmadığı için dinlediği kötü sesi bile iyi sanıyor. O yüzden YouTube gibi sitelerde ürün incelemesi yapan arkadaşlardan tavsiyeler alıp satın alımıda yetkili satıcısından alırsan üzüleceğini düşünmüyorum.

Maalesef çok yakın bir zamanda bu fiyatlar en iyi markaları alabiliyorduk fakat artık ekonominin iyiden iyiye kötüye gitmesi bizi bu tür alışverişlerde geriye düşürüyor.

Oppo'nın enco modelini bir araştırmanı öneririm. Oppo enco Air diye yazarsan çıkar. Siyah ve beyaz modelleride bulunuyor. Biraz daha bekleyip ve üstüne biraz daha koyup alınabilir kulaklık sayını yükseltebilirsin.

Teşekkürler gerçekten. Silikonlu bilerek kullanmıyorum kulaklarım aşırı akıyor ve kulaklığı tıkama oranı daha artıyor ondan daha rahat edebilmek için istemiştim.
Normalde bile 300 400 TL düşünüyordum da o fiyatlardakiler gerçekten kalitesiz ondan bu modelleri düşünmüştüm gidip 1000 TL üstüne çıkmak istemedim.
Daha çok TaoTronics SoundLiberty 92 modeli dikkatimi çekiyordu bakınırken diğer modelleri gördüm izlediğimde güzeldi incelemeleri kızılötesi özellikleri yoktu kötü yanı oydu ama yine fiyatlarına göre ideal diye düşünmüştün.
Kötü ürün çok fazla var sahte ürünlerle dolu markadan almak mantıklı tabii her zaman da onda da üst fiyatlara çıkmak istemiyorum o kadar.
 
Seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Aslında elektronik ürünlere verdiğimiz paralar bir servet değerinde olmasına rağmen en düşük özellikli şeyleri kullanıyoruz. Bu seferde verdiğimiz fiyata göre performanslı cihazlar sahibi olmak istiyoruz. Ama bu elektronik işi acele etmeye gelmiyor. Sana dediğim gibi biraz araştırıp üzerine de 300-400 lira gibi bir fark koyarak aradığını bulacağını düşünüyorum.
 
Seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Aslında elektronik ürünlere verdiğimiz paralar bir servet değerinde olmasına rağmen en düşük özellikli şeyleri kullanıyoruz. Bu sefer de verdiğimiz fiyata göre performanslı cihazlar sahibi olmak istiyoruz. Ama bu elektronik işi acele etmeye gelmiyor. Sana dediğim gibi biraz araştırıp üzerine de 300-400 lira gibi bir fark koyarak aradığını bulacağını düşünüyorum.

Teşekkürler umarım bulurum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı