700 TL Ps4 için monitör tavsiyesi

mertcan102

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar yakın zamanda ps4 için monitör alacağım. Özellikle cod, bf oynuyorum biraz araştırdım. Asus vp247h modeli gözüme çarptı ve benq'nun 24 inç'lik 2x hd mi modeli vardı. Herkes farklı yorumlarda bulunmuş bu mönitörler için kimisi Asus için ölü piksel var çoğu modelde demiş. BenQ için ise fabrika ayarları kötüymüş ayar yapmak gerekiyormuş. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçem max 700 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus vp247h kullanıyorum. Çok memnunum fakat ölü piksel çok oluyor dediğiniz gibi. Neyse ki almadan denemiştim vatanda ölü piksel çıktı, hemen değiştirdiler. Oradaki teşhir ürününde de ölü piksel vardı. Elinizden geliyorsa deneyip alın yoksa 3 ölü pikselden azı garanti kapsamına girmiyor değiştiremezsiniz. Onun dışında harika monitör tepki süresi çok iyi :) .

Konunuzu izlemeye alıyorum. Vx248H modelinin bende almayı düşünüyorum incelemenizi ve deneyimlerinizi bekliyorum.
Tamamdır hocam muhtemelen salı veya çarşamba elime ulaşacak

Öncelikle iyi günler mönitör elime ulaştı.Hepsiburada cumartesi vermiş kargoya sağolsun.Tedarik edilip hemen yollanmış
Ölü piksel testi yaptım ve sorun çıkmadı.
Mönitmr gerçekten çok güzel oyun modu falan o moda geçtim ama renkleri çok açık yapıyordu.Standart modda kullanıyorum gayet güzel renkler.Kurulumu zaten kolay mönitörün.
Masada sağlam duruyor.2x hdmı işime yarıyor.Laptop ve ps4 bağladım.Kutunun içinden hdmı kablo çıkmıyor o üzdü.1 ms olması gerçekten farkettiriyor.Çok memnun kaldım mönitörden.Birde ses ayarını bulamadım sanırım yok zaten tv odasında oynadığım için kulaklık takıyorum.Alırsanız hepsiburadadan alın bence vatanın cogu asus ürününde ölü piksel çıkıyor diye duydum

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı