Arkadaşlar merhabalar öncelikle, kardeşlerime 2 adet bilgisayar toplayacağım monitör her şey dahil 15 bin TL bütçem var. Benim aklımda monitörleri sıfırlarına 700-900 TL para vermektense ikinci el tanesini 400 TL'den alıp bilgisayarları güçlendirmeyi düşünüyordum. Kendi araştırmalarımla birkaç tane bilgisayar buldum sizce bunlardan hangisi daha ileriye dönük bir oyun bilgisayarı olur tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Açıkçası piyasadaki bilgisayarlara hazır sistemlere baktığımda hepsi neredeyse birbirinin aynısı benim bütçe aralığıma bakıldığında ekran kartı olarak 1650'den yukarı çıkmıyor doğal olarak sadece işlemciler değişiyor. İleriye dönük bir bilgisayar olması gerekiyor alacağım bilgisayarların sizce nasıl bir yol izlemeliyim.