7000 TL Değerindeki Kargom Kayıp

nerotm

Kilopat
Daha fazla  
Ürünümü teknik servise göndermiştim. Ürünümü dönüşte aynı kargo firması ile yolladılar. 2 Kasım günü İstanbul Ümraniye'den yola çıkan kargo 5 Kasım günü İstanbul Fatihteki adrese teslim edildi olarak gözüküyordu. Teslim alan kişi ben gözüküyordum ama ben İstanbul dışındayım 2 haftadan uzun süredir İstanbul gelmedim. Evin önünde kamera bulunmakta. Kargo şirketi kargomu teslim ettiği adrese gidecekmiş. 2 iş günüdür araştırılıyor. Sizce ne yapmalıyım ? Kargoma zarar geldiği için böyle bir yönteme başvurmuş olabilirler mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargonuzu teslim aldığınıza dair imzalı belgeyi isteyin
Genel merkezini arayıp şikayette bulunun
Arkasını bırakmayın iş tanzime gidecek ve ürünün bedelini alacaksınız

Kesinlikle arkasında dur yapmadığını bırakma. Cihazın ücretine kadar alırsın. Üstteki arkadaşın söyledikleri de doğru.

Yarın ilk işim imzalı belgeyi istemek olacak.
Beni aradılar ve dediler ki kurye yarın teslim ettiği adrese gidecekmiş. Bazen bir yakın kişiye teslim ediyorlarmış ve sisteme kendisine diye gösteriyorlarmış. Evin önünde kamerada var . Şimdi ne yapmam gerekiyor peki başka ?

Genel merkezini ara onlara bildir durumu
Genel merkez onlardan iste imzalı belgeyi varsa sana bildirirler
Sende şubeye gidip görmek istediğini söyle
Faturalı mı içindeki ürün?

Genel merkezini ara onlara bildir durumu
Genel merkez onlardan iste imzalı belgeyi varsa sana bildirirler
Sende şubeye gidip görmek istediğini söyle
Faturalı mı içindeki ürün?
Evet içinde faturasıda var dı
Tazminat talebinde kdv yide verirler mi yoksa para keserler. Mi ?

Ürün ikinci el mi sıfır mı? İkinci else ikinci el fiyatı üzerinden bir değer biçerler
Sizde faturası var mı?

Ürün ikinci el mi sıfır mı? İkinci else ikinci el fiyatı üzerinden bir değer biçerler
Sizde faturası var mı?
Ürünün faturası var sıfır almıştım teknik servise yollamıştım .
Adam sözde apartmana geldiğini iddaa ediyor. Kamera kayıtlarında kimse gelmemiş. Bizden 1 gün daha istediler sözde arayacaklarmış cihazı. Bana mantıklı gelmedi .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı