7000 TL Değerindeki Kargom Kayıp

İnanır mısınız bilmem ama tam ekran kartı satın alıyordum Vatan'dan, malum Vatanın kargo şirketi UPS ama içime kurt düşmedi değil şimdi..

Sonuç olarak
Ben 6 kasım günü kargomun bana gelmediğimi belirttim. Ek olarak üniversitede okuduğum bölümden dolayı bilgisayara acil ihtiyacım olduğunu sınavlara gireceğimi belirttim. UPS Kargo benden fatura istedi ve olaya ASUS’un dahil olduğunu söyledi. ASUS u aradığımda olayı tam olarak bilmediklerini UPS kargonun bizden birkaç gün daha istediğini söyledi. UPS Kargo benden imza istedi. Tazminat formunu 2 haftadır vermiyorlar. Sırf UPS Kargo yüzünden dersimden kaldım. ASUS bugün faturayı benden tekrar istedi. Benden artık UPS kargo ile değil de ASUS ile muhattap olmam söylendi. Dersten kaldığımı mağdur olduğumu ASUS a tekrar belirttim. Beni

Benzer bir durumu Yurtiçi kargoyla bende yaşamıştım. Gerçi benim ürün bedeli çok yüksek değildi. Bluetoth kulaklık göndermiştim Hepsiburada ya. Geri gönderdiklerinde kargom bana ulaşmadı ama kargo şirketi bana teslim edilmiş olduğunu söyledi. Bende kargo firmasının genel merkezine ve Hepsiburada ya telefon ve mail yoluyla şikayette bulundum. 1 hafta sonra hepsiburada 1 adet kılaklık için 2 adet kulaklığın parasını ödedi bana. (Alırken 2 tane kulaklık almıştım.) Arkasını bırakmayın ya kargonuzu verecekler yada paranızı ödeyecekler.

Geçmiş olsun bir an sana sıfırını yollayacaklarını söyleyip sonra göndermediler mi olayı tam anlamadım tazminat kağıdı vermiyor filan demiştiniz.
Sıfırını alacaklarını teknosada bulduklarını pazartesi günü tazminat formunu dolduracağımı söylediler. 2 haftadır bir kaç gün daha benzeri yok arıyoruz yok teknosada var gibi bahanelerle oyalıyor UPS Kargo.

Sıfırını alacaklarını teknosada bulduklarını pazartesi günü tazminat formunu dolduracağımı söylediler. 2 haftadır bir kaç gün daha benzeri yok arıyoruz yok teknosada var gibi bahanelerle oyalıyor UPS Kargo.
Bu nasıl iştir. Basbaya bilerek oyalıyor umarım çözülür dostum hani mağdur da olmuşsun daha neyi bekliyorlar ucuzlamasını mı? :).

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı