7000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
35
Yer
Slytherin
Daha fazla  
Bütçem monitörle beraber 7000 TL olduğu için ve AMD tercih etmediğim için şöyle bir sistem dizdim:

Anakart: MSI Z270 TOMAHAWK LGA1151 DDR4 ATX Anakart Fiyatlarý, Özellikleri ve Yorumlarý | En Ucuzu Akakçe

Ekran Kartı:

İşlemci: Intel i5-9400F Altý Çekirdek 2.90 GHz Ýþlemci Fiyatlarý, Özellikleri ve Yorumlarý | En Ucuzu Akakçe

RAM:

PSU:

Kasa:

Monitör: Acer KG241PBMIDPX 24

SSD:

Her şey iyi hoş da, anakartın 9. Nesil işlemcileri destekleyip desteklemediğini anlayamadım. Destekler mi, desteklemezse bu fiyat civarında destekleyen hangi anakartı alabilirim?

Not: Sistem önerilerine açığım fakat evde HDD bulunduğu için onu eklemenize gerek yok.

Şimdiden teşekkürler.

390691

Corsair Spec 390 TL
Sharkoon 650W 80+ PSU 390 TL
İşlemci soğutucu 160 TL
144ms Monitör 1200 TL

Toplam Fiyat 7500 TL oluyor ancak GTX 1660Ti ve i5 9600K ile muhteşem bir sisteme sahip oluyorsun. Bi düşün derim.

Bütçem monitörle beraber 7000 TL olduğu için ve AMD tercih etmediğim için şöyle bir sistem dizdim:

Anakart: MSI Z270 TOMAHAWK LGA1151 DDR4 ATX Anakart Fiyatlarý, Özellikleri ve Yorumlarý | En Ucuzu Akakçe

Ekran Kartı:

İşlemci: Intel i5-9400F Altý Çekirdek 2.90 GHz Ýþlemci Fiyatlarý, Özellikleri ve Yorumlarý | En Ucuzu Akakçe

RAM:

PSU:

Kasa:

SSD:

Her şey iyi hoş da, anakartın 9. Nesil işlemcileri destekleyip desteklemediğini anlayamadım. Destekler mi, desteklemezse bu fiyat civarında destekleyen hangi anakartı alabilirim?

Not: Sistem önerilerine açığım fakat evde HDD bulunduğu için onu eklemenize gerek yok.

Şimdiden teşekkürler.
Ekran kartı gereksiz pahalı olmuş. Onun yerine Inno3D GTX 1660 Ti almalısınız. ( 1950TL )
PSU olarak :
Anakart için BIOS güncellemesi gerek. Tamirciye veya bilgisayardan iyi anlayan birinin yanına götürmek gerek.

Kasayı corsair spech alpha seçebilirsiniz soğutması çok daha gelişmiş ve 360 mm sıvı soğutma desteği var

Kasayı corsair spech alpha seçebilirsiniz soğutması çok daha gelişmiş ve 360 mm sıvı soğutma desteği var
Teşekkürler, sanırım onu alacağım.
Eki Görüntüle 390691

Corsair Spec 390 TL
Sharkoon 650W 80+ PSU 390 TL
İşlemci soğutucu 160 TL
144ms Monitör 1200 TL

Toplam Fiyat 7500 TL oluyor ancak GTX 1660Ti ve i5 9600K ile muhteşem bir sisteme sahip oluyorsun. Bi düşün derim.
Teşekkürler, fena durmuyor. Ancak overclock gibi bir düşüncem olmadığı için işlemciden kısıp ram'e ekleyebilirim diye düşünüyorum. Emin olamadığım tek konu inno3d gtx 1660 ti'da fanlar biraz eğreti duruyor gibi geldi. Soğutması iyi midir? Bir de ekran kartı bozulur ederse teknik servisi var mı Türkiye'de?

Ekran Kartı:

RAM:

PSU:

Kasa:

SSD:

Şimdiden teşekkürler.
Şahsen amd kullanmanı tavsiye ederim. Şuan 1080p de full grafiklerde oynayamayacağın oyın olmaz. Bende rx590 nitro+ var. Performans olarak 1060 dan üstün 1070 e yakın. İnternet üzerinden 1800 Tl ye aldım bir incele derim. Bu şekilde masrafınıda azaltmış olursun.

Ekran Kartı:

RAM:

PSU:

Kasa:

SSD:

Şimdiden teşekkürler.
Anakartı aratarak işlemci ve RAM destek listesine ulaşabilirsin. Ben şuna ulaştım: i7 destekliyor 3800 MHZ RAM destekliyor.
kaynak: Z270 TOMAHAWK | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye

Öneriler doğrultusunda birkaç değişiklik yaptım.

SSD: Western Digital 480 GB Green WDS480G2G0B M.2 SATA 3.0 SSD Fiyatlarý, Özellikleri ve Yorumlarý | En Ucuzu Akakçe

Kasa:

Ekran Kartı:

Diğerleri aynı kalacak. Bir sıkıntı çıkarır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı