7000 TL Sistem Önerisi

Oooo senin sistem süper canım. (!) Gitmiş 748 TL'lik anakart önermişsin. O fiyatı 400 TL'lere indirip ekran kartına yatırım yaptım. Ben sistemimi önerdim alan alır. Almayan almaz. R9 295X2 ile Full HD oyun oynayamıyor mu ? arkadaş. Uzun ömürlü olsun istiyor ise dediğim sistemi almalı. Zaten günümüzde hangi ekran kartı 4K çözünürlükte akıcı oyun oynatabiliyor. Düşünce yapınız çok dar. Biraz geniş düşünün. 5000 TL'lik bütçeye de 780Ti diyorsunuz 7000 TL'lik bütçeye de 780 Ti diyorsunuz. 10.000 TL dese yine 780 Ti dersiniz. Ne var bu 780 Ti de ? Performans ortada alan alır.

darktech_vesuvius_benchmark_bioshock.png


index.php

radeon295x2-battlefield4-1440p.png

1440p-gaming-benchmarks-295x2.png


İki adet 780 Ti bile 295X2'yi geçemiyor. (Nokta)
 
@KralYolu zevkler ve renkler tartışılmaz kimse annesinin karnından doğarken bilgili doğmadı. İlk önce buraya gelmeden önce şu ukelalık tavırlarını yenerek kullanıcılara yardım etmek lazım bence.
 
Ben yardımcı oluyorum. Fakat arkadaşlar ukelalık yaptı. Yok ferrariye bilmem ne takmışım. Falan filan. Yani benim fikrime saygısızlık yapıp beni salak yerine koydular. Artık sistemi alacak olan arkadaşın kararı. Ben kesinlikle doğru bir şey yaptığımı düşünüyorum. Fark ve performans ortada. @Erkan Çevik
 
Bak burada şöyle bir şey de var sen fikrini belirttin, onlarda senin fikrin üzerinde fikirlerini belirtti. Öz eleştiriye daima açık olmalısın. Burada kimse birbirini düşük göstermeye çalışmıyor genel amacımız kullanıcılara yardım etmek.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı