7000TL masaüstü bilgisayar

Bütçe
7000TL
Herkese teşekkür ederim. @yolcu ve @Batu Z arkadaşımın tavsiye ettiği sistem gayet güzel.Ama şöyle bir durum var Vatanda faiz olayıda var 7100 ise 7500 oluyor :D Baya güzel mantık be üf
Kazık da sayılmaz o kadar. 1660 yerine başka model yok mu? 1660S alsan?
GDDR5 Benim için daha mantıklı. Ekstra monitör masrafı çıksın istemem 😅

Son düzenleme:
Herkese teşekkür ederim. @yolcu ve @Batu Z arkadaşımın tavsiye ettiği sistem gayet güzel.Ama şöyle bir durum var Vatanda faiz olayıda var 7100 ise 7500 oluyor :D Baya güzel mantık be üf

GDDR5 Benim için daha mantıklı. Ekstra monitör masrafı çıksın istemem 😅
Dostum, önceki sayfadaki sisteme baktın mı?

Bir de monitör olarak ne düşünüyorsun? Bütçene göre önerebilirim.

Kanka ben derdimi anlatamıyorum. I3 + 2060 asla almam. İnteli zaten sevmiyorum. Monitöre ayrı masraf ödeyemem. 1 Yıl daha idare eder alırım. RTX2060 alsam bile zaten oynadığım oyunlar yoğun değil. Bana fazla bir şey lazım değil.1660 Gaming *Super olmasa bile* yeter bana.

Baktım ve bana göre mantık dışı.

Aşırı şansız bir durumun içindeyim. Sadece Vatan denilen o cehennem yerden sistem toplayabilirim. 5 aylık ikna süreci başarısızlıkla sonuçlandı. :(
Lütfen gelip internet üzerinden al demeyin.
Şimdi sistem şöyle;

Eki Görüntüle 738638

Vatan...Senden nefret ediyorum ama maalesef senden almak zorundayım.

Yoksa hiç almayacaklar.
Fiyatlar yüksek ve kazık farkındayım.
Yakınında bulunan mağazada stok varsa ve bütçe biraz arttırabilirsen şu sistem alınabilir.

Yakınında bulunan mağazada stok varsa ve bütçe biraz arttırabilirsen şu sistem alınabilir.
8GB ram mi ? Ben bu sisteme baktım zaten eğer beğenseydim bunu gösterirdim. Tamam SSD felan varda abi Intel benim içimi ısıtmıyor. Ben sadece oyun oynicak olsam alırım. Hocalar proje veriyor, YouTube içerik tabii oyunda var. Yardım ettiğin için teşekkür ederim yine de.
Edit : Pardon 16 GB mış.Sistem yine güzel ama Vatanın faizi bunu 7.8K civarına çıkarıyor ve Intel.

8GB ram mi ? Ben bu sisteme baktım zaten eğer beğenseydim bunu gösterirdim. Tamam SSD felan varda abi Intel benim içimi ısıtmıyor. Ben sadece oyun oynicak olsam alırım. Hocalar proje veriyor, YouTube içerik tabii oyunda var. Yardım ettiğin için teşekkür ederim yine de.
ram 8 değil 16 ayrıca i5 10400 zaten 6/12 bir işlemci üstüne tekli çekirdek performansı 2600x karşısında daha iyi bu sistemi almamak için bir sebep yok.

Eskiden herkes AMD'ye burun kıvırırdı. Şimdi herkes Intel'e burun kıvırıyor. İşini iyi yapıyor bu adamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı