7200 TL R5 1600 ve GTX 1070 Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkçası biraz düşündüm ve @SideWinder hocamın haklı olduğunu fark ettim. Kafamı gelecek, sistem, güç ile o kadar çok yordum ki sistemden alacağım zevki ve alma nedenimi unuttum. Bu nedenle monitörü de büyük ihtimalle 1080p alacağım. Çünkü artık yeter! Ve sanırım biraz bu bilgisayar parçası ortamından da bıktığım için bir süre forumdaki bilgisayardır, monitördür o tür konulardan elimi çekiyorum.
Hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim.

Hocam yukarıdaki mesajları okudum da sizin monitör 4k değil miydi? Neden 1080p alma isteğinizi anlamadım.
 
Hocam yukarıdaki mesajları okudum da sizin monitör 4k değil miydi? Neden 1080p alma isteğinizi anlamadım.
Aldığı monitörün vaaddettiği özellikleri karşılamadığını görünce siparişini iptal etti.

@Nazım Paşa sana tavsiyem, ona buna yüklenmek yerine biraz da masanı yani Setup'ını geliştir. @GCN nin önceden dediği gibi hevesin bir süre sonra gidecek. Bu yüzden bilgisayarı koyacağın ortamın güzel olmasına da odaklan. :)
 
Ulan oyun için servet harcıyoruz, bir süre sonra asıl meselenin oyunun kendisi olduğunu anlıyoruz. Ne kadar gelişmiş olsa da sana hitap etmeyen oyunu oynayamazsın. Heves falan kalmıyor, "mölüm mölüm" masaüstüne bakarak sağ tuş yenile... Ne oldu! Oyun hevesi gidince geriye film ve bilgisayardaki baska bir hobi kalıyor. Film hevesi diye bir şey yok, yani her zaman izlenir. Buna göre ses sistemi ve monitöre yatırım yapılabilir. Geri kalan oyun için; orta seviye bilesenlerin üzeri israf...
 
4K televizyon var hocam o beni biraz bu karara itti. Film izlemek istersem ona bağlarım.
 
Sistem zaten elimde. Monitör olarak elbette TN almayacağım. Şu Samsung olanı düşünüyorum. Sizce 1080p için 27" fazla mı?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı