7200 TL R5 1600 ve GTX 1070 Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Nazım Paşa Şimdi anlaşılıyor çaktırmadan Vega alma, Pascal al demesi. Bildiğin Intel & Nvidia fanboyu işte. Çaktırmadan belli etmeden yapıyor işini, ama o mesajdan sonra belli oldu artık. :D Ben sana 1070 alma demiyorum, aksine al(ucuza). Fakat arkadaş farklı şekilde yorumlar katıyor, farklı şekilde Vega'dan vaz geçirmeye çalışıyor, mesajları "ince" yani, bir daha okursan anlaşılıyor...

Aklıma şöyle bir şey geliyor: Vega çıktığında, illaki elindeki Pascal'ı satıp Vega almak isteyen kerizler olacaktır, doğal olarak çok ucuza satmak zorunda kalacaktır. Ne tatlı olur 1.000-1.200 liraya GTX 1070 almak... :puro:

@ibrahim zdemir Tamam tamam kızma! Bir daha yapmayacağım. :melek:

@GCN kimseyi vazgeçirmeye çalıştığım yok. Şu an piyasada ''Pascal'' olduğu için GTX 1070 almasını öneriyorum.

İşte bu yüzden sistem toplama konularına karışmak, Ryzen vs Intel konularında görüşümü belirtmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@GCN espridir belki ben yanlış anladım ama @SideWinder'e fanboy demenizi hiç yakıştıramadım. Söyledikleri de yanlış değil yani, bekle bekle nereye kadar. Şu an 1070 fiyatları bu kadar yüksek olmasaydı beklemeyecektim zaten.

Tamam, anladım fanboy değilsin, sadece ciddi bir araştırma yapmadığın için o "ağır" mesajı yazdığın şeklinde düşüncemi değiştiriyorum. Çok kızdığına göre vardır bir şey, yoksa o kadar kızmaz bir insan.

@Nazım Paşa Trafo falan deyince ve hemen üstüne o mesajı görünce...

Yoksa daha önce öyle bir düşüncem yoktu. Söylediği şeylerin çoğunda haklı, fakat ben onları maske olarak değerlendirdim kafamda. O yüzden fanboydur diye düşündüm, yani "anlık" bir şey işte. Evet, bekle bekle nereye kadar, hayat geçiyor arkadaş... Fakat ben sadece "oyun için" çok fazla para harcanmasına karşıyım, oynarsın geçer biter, o kadar harcamaya kıyamam açıkçası. Ben olsam 1060-580 falan alırım, uzun bir süre oyunlarda mutlu eder. O uzun süreden sonra çok mu canım çekti, o zamanın orta seviyesinden alırım bir tane daha... aman.

@ibrahim zdemir Tamam sakin ol, yeşil deve(HULK) falan dönüşeceksin diye endişe etmeye başladım. Forumda ilk defa bu kadar sinirlenen biri gördüm. :morgöz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı