7400 TL Teknobiyotik'ten sistem toplama

Tam sınırda ama sistemde R5 2600x ve 1070 Ti var. RAM'i sonradan kolayca ekleyebilirsiniz ama işlemci ve ekran kartı kolay kolay değişen parçalar değildir.
Genelde hazır sistem tavsiye edilmiyor. Yanlış anlamayın o yüzden biraz tedirgin yaklaşıyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler. Ancak bunun dışında kendim toplayabileceğim sistem tavsiye ederseniz çok sevinirim.

Buyrun 300 tl vermenize kesinlikle deyecek bir sistem r5 1500x yerine i5 8400 çok daha iyi olacaktır. Gtx 1070 yerine rx 580 8gb alabilirsiniz iyi günler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20180702-123955.png
    Screenshot_20180702-123955.png
    23,2 KB · Görüntüleme: 64
Genelde hazır sistem tavsiye edilmiyor. Yanlış anlamayın o yüzden biraz tedirgin yaklaşıyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler. Ancak bunun dışında kendim toplayabileceğim sistem tavsiye ederseniz çok sevinirim.
Genelde aynı parayla daha iyi sistemler toplanacağı için hazır sistemler tavsiye edilmiyor. Ayrıca PC sihirbazından aynı sistemi toplayınca hemen hemen aynı fiyata denk geliyor. Montaj ve test seçeneğini seçmezsiniz ve kendiniz montajı yaparsınız.
Ekran Görüntüsü (52).png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı