Evet teşekkür ederim, ben de 100Mbps hıza geçmek istedim Türk telekom prime müşteri hizmetleri bir türlü geçtirmiyor, "altyapınız desteklemiyor" diyorlar ama ben modemden ulaşabileceğim değeri 104Mbps değerini görüyorum. Bunu söylememe rağmen dediklerimi sanki hiç duymuyormuş gibi aynı cümleleri papağan gibi tekrarlıyorlar, ben ne zaman modemden görüyorum desem susuyorlar cevap yok "orda mısınız diyorum?" Onlar tekrar "altyapınızın desteklediği 67 Mbps görünüyor siz 75Mbps alıyormuşsunuz, sistem izin vermiyor 100Mbps pakette kopma yaşayabilirsiniz" diyorlar, bende "olsun bir deneyelim diyorum" ama yok arkadaş 8 farklı müşteri hizmetleri çalışanlarıyla konuştum tekrar tekrar arayarak çağrı merkezlerini ancak hepsi aynı cevap. İlk başta hatta bir ikisi konuşmanın ortasında telefonu yüzüme kapattı

Bunu superonline müşteri hizmetleri hiç yapmadı ancak onların da interneti sorunlu.
Ben 75Mbps hıza 140 TL ödüyorum. Size bana göre daha uygun fiyattan sunmuşlar ilginç, ben yeni yaptım aboneliği, 8-10 gün oldu işte. 8 günlük kullanımımdan 70 TL fatura çıkarttı bunlar bana, bunu anlamadım hiç.