75 Mbps paket yaklaşık 35 ile 55 Mbps alıyor

75 atanmamış sana ondan ama 75 olursa kopma yaşama riskin var yine de 75 Mbps'e çektir hattını dene kopma yaşamayadabilirsin.

75Mbps'ye çektirdiğimde şu anki değerler ile sıkıntıya girer miyim tahmin üzerinden denemek mi lazım.

Testleri Wi-Fi üzerinden mi yapıyorsunuz.

İlk resim kablolu üzerinden 62Mbps ikinci resim Wi-Fi üzerinden 49Mbps.
 
Şu siteden bir altyapı sorgulaması yapar mısın goknet altyapı sorgulama sıkıntı olmaz CRC basar biraz sadece olmazsa tekrar paketini 50'ye çektir.
 
Şu siteden bir altyapı sorgulaması yapar mısın goknet altyapı sorgulama sıkıntı olmaz CRC basar biraz sadece olmazsa tekrar paketini 50'ye çektir.

Ekran Alıntısı.PNG


2.4GHz bandı ile zaten hiçbir şekilde tam verim alamazsınız onun dışında diğer sorun hakkında bilgim yok.

Anlıyorum teşekkürler.
 
Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim altyapı 60Mbps destekliyormuş tarife hızı düşürmeyi önerdi zaten 60Mbps üstü almam ilginçmiş gibi bir yorumda bulundu. Duruma göre yakın zamanda 50Mbps geçiş yapacağım teşekkür ederim tekrardan.
 
Müşteri hizmetleri bilgisiz büyük ihtimalle altyapı sorgusunda altyapı 71 destekliyor yazıyor bir de SNR margin 13.9 SNR margin sınır 8 dB olarak kabul edilir hattın 75 olsa bile sana 72 73 Mbps gelmesi lazım.
 
Zaman geçtikçe artıyor değer şu an sizin dediğiniz değerlere geldi kablosuz yine 50Mbps ondan zaten çok beklentim yok. Sıkıntı yok gibi.
kablolu 2.PNG
hatdegerlerı2.PNG
 
Evet hattın iyi şu an sıkıntı yok kopma yaşamazsın SNR margin 10.8 sınır 8 dB sayılır bir sorun olmaz üst pakete geçersen kopma ya da yavaşlama yaşarsın böyle kalsın.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı