75 TL İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Yer
Mersin
Şu an TürkNet kullanıyorum ve açık söylemek gerekirse hizmet olarak BERBAT ÖTESİ bir firma.
Yaşadığım olay şu, 19.11.2018 tarihinde sabah 7'de internetim kesildi, modemde DSL ve Internet ışığı yanmıyordu. Arada böyle kesiliyordu, ben de gelir diye dert etmedim. Akşam oldu hala gelmedi neyse ben de aradım işte Turknet'i ama müşteri hizmetleri olmadığı için kimseyle konuşamıyorum tabii ki. Sadece arıza kaydı oluşturabiliyorum, ona da 48 saat içinde cevap veriyorlar. Ben de yeni abonelik için arama numarasından satış temsilcisine bağlandım ve durumu anlattım 20 saniye bile dinlemeden sizi ....'ya aktarıyorum deyip direk yüzüme kapattı telefonu. Bu kadar ilgisiz bir firma hayatımda görmedim. İnternet tarifesi konusunda gerçekten iyiler, lafım yok. AKN yok taahhüt yok. Hizmete gelince BERBATLAR. Neyse bu 2 günün sonunda bekledim hala cevap vermediler. En son evmizin karşısında bir trafo var oraya Türk Telekom ekipleri gelmiş. Babam da görmüş adamlardan rica etmiş bakabilir misiniz diye adamlar eve gelip düzeltmişler direk. Turknet'ten hala haber yok, onlara kalsa hala olmayacaktı internet. Resmen rezillik. Başka bir internete geçiş yapacağım, böyle ilgisiz ve müşteri temsilcisi bile olmayan firmayla işim olmaz.

75 liraya kadar bir internet sağlayıcısı önerir misiniz? Hızı sorun değil ama 10 Mbps'den düşük olmasın yeter. Mümkünse AKN olmasın, olacaksa da 150-200 arası yeterli. Aklımda Turkcell Superonline'ın bir tarifesi var. 24MBPS 200 GB AKN'li 75 TL. Önerilerinizi bekliyorum.

Eğer altyapınız destekliyorsa, NetSpeed'in bu tarifesini bir düşünün derim.
ns.PNG

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı