750 Ti Asus dcu 2 normal mi yoksa Strix mi ?

BilalTan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar monitörümün sadice VGA portu oldugu için kararsızım:
Asus 750ti dcu 2 normal mi alsam onda VGA çıkışı var,
Asus 750ti Strix O.C edition alıp DVI veya HDMI'dan Çevirici ile denesem ne olur ?

Görüntüde dalgalanma veya başka problem çıkar diye korkuyorum ?

Sistem tam olarak nedir. Güç kaynağı nedir. Ekran çözünürlüğü nedir. Şimdi strix r9 270 alınabilir. 750 ti istiyorsan msi modelini al. Hem daha ucuz hemde ısı boruları var.

Pardon unuttum onu.
i3 3240 3.4 ghz cpu
250-300 w psu tam bilmiyorum
su anki ekran kartım radeon hd 5570
2x2 ram 1333
yeterli sanırım ama psu yu da sanırım tam belirtmemi isticeksiniz onemli çünkü biliyorum.

Büyük ihtimal 350 watt değerindedir. Bu yüzden 750 ti uygun seçim olur. 270 sorun çıkarabilir. Bu yüzden msi 750 ti modelini öneriyorum. Asus'un normal olan iki fanlı tasarımında ısı borusu yok. Msi modelinde var. Strix için fazladan para vermeye gerek yok. Tek fanlı olan modeller iş görecektir ama fiyatlar yakın iken 2 fanlı olanı almak daha mantıklı.

Büyük ihtimal 350 watt değerindedir. Bu yüzden 750 ti uygun seçim olur. 270 sorun çıkarabilir. Bu yüzden msi 750 ti modelini öneriyorum. Asus'un normal olan iki fanlı tasarımında ısı borusu yok. Msi modelinde var. Strix için fazladan para vermeye gerek yok. Tek fanlı olan modeller iş görecektir ama fiyatlar yakın iken 2 fanlı olanı almak daha mantıklı.

Kaptan var işte onlarda da:

1.jpg

MSI GTX750 Ti Twin Frozr al. Güç girişi istemez, sadece 60W güç tüketir PCIe slotundan.

Asus'un ki de öyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısınız pardon.
Strix mi msi twin frozr mı o zaman.
Asus biraz daha pahalı olmasına karsın daha üstün duruyor ?

Ben ASUS 100W tüketiyor yazmadım zaten. Twin Frozr tercih edilmeli. PSU yeterli olsaydı R7 265 tercih edilirdi.
Bir bakayım psu kac W diye üşenmiştim ama zamanı geldi.

Haklısınız pardon.
Strix mi msi twin frozr mı o zaman
Asus biraz daha pahalı olmasına karsın daha üstün duruyor ?

Bir bakayım psu kac W diye üşenmiştim ama zamanı geldi

Benim sistem az yukarda yazıyor zaten siz ne derseniz onu alıcam.

2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı