750 Tİ İçin Sistem Önerisi

Son soru bir sistem buldum. 6100 İşlemci, Akasa Venom Soğutucu, 8 Gb Gskill Ram 2x4, Gtx560Tİ, 700w 80+ Modüler Güç Kaynağı, Kıytırıkdan bir kasası var, M5A97 EVO Anakart, 2TB HDD. 800 Lira diyor bu nasıl sence kardeşim. Bu iyi değil dersen intel toplucam akşam. Benim o.c ile filan işim olmuyor.

Buyur kardeşim.
TOPLAM : 710,64 TL
KDV (%18) : 127,92
NAKİT / HAVALE (TL) : 838,56 TL
[TBODY] [/TBODY]

Mustafa Hocam. Sizce yazdığım sistem alınabilirmi ? 2. el bütçeme de uygun. Eğer o yaramaz derseniz ilk yazılan intel sistemden yana kullanıcam şansımı. Hem fiyat uygun hemde intel olduğu için. Ben oyunda sadece dota2, Skyrim oynarım belki bf3-bf4 çok nadir. Başka bir işlem yapmam.

Son soru bir sistem buldum. 6100 İşlemci, Akasa Venom Soğutucu, 8 Gb Gskill Ram 2x4, Gtx560Tİ, 700w 80+ Modüler Güç Kaynağı, Kıytırıkdan bir kasası var, M5A97 EVO Anakart, 2TB HDD. 800 Lira diyor bu nasıl sence kardeşim. Bu iyi değil dersen intel toplucam akşam. Benim o.c ile filan işim olmuyor.
Bu sistemde ekran kartı eski, işlemci yetersiz. Bilmen gereken bir şey var. intel 4130 ile amd 6300 yakın performans veriyor. Burada seçin sana kalmış intel mi, amd mi bu sistemler önünde bu soruyu cevaplandırıp sistemini al. Sistemi topladığında incelemesini bekliyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

6100 İşlemci, Akasa Venom Soğutucu, 8 Gb Gskill Ram 2x4, Gtx560Tİ, 700w 80+ Modüler Güç Kaynağı, Kıytırıkdan bir kasası var, M5A97 EVO Anakart, 2TB HDD. 800 Lira Toplamı bu hocam.

Bu sistemde ekran kartı eski, işlemci yetersiz. Bilmen gereken bir şey var. intel 4130 ile amd 6300 yakın performans veriyor. Burada seçin sana kalmış intel mi, amd mi bu sistemler önünde bu soruyu cevaplandırıp sistemini al. Sistemi topladığında incelemesini bekliyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

Evet kardeşim fark ettim lakin parçaların hepsi hazır geliyor ve anakart ileriye dönük çok iyi pek de bir fark yok. Satıcıya mesaj attım bakalım kısmetse bunu alıcam. Olmazsa direk sizin ilk önerdiğiniz intel sistemi alıcam. Benden inceleme beklemeyin beceremem:) Lakin resim kutu içerikleri vs. bunları yapmak borcumdur size karşı :)

Evet kardeşim fark ettim lakin parçaların hepsi hazır geliyor ve anakart ileriye dönük çok iyi pek de bir fark yok. Satıcıya mesaj attım bakalım kısmetse bunu alıcam. Olmazsa direk sizin ilk önerdiğiniz intel sistemi alıcam. Benden inceleme beklemeyin beceremem:) Lakin resim kutu içerikleri vs. bunları yapmak borcumdur size karşı :)
Bende inceleme derken videodan bahsetmedim zaten resimleri olsun birazda düşüncelerinizi yazın yeterlidir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı