750 TL Ekipman Seti Tavsiyesi

-Berk "l4nt3rNN"

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar bi süre önce PC toplamak için konu açtım ve kafamda PC'yi belirledim ama bi şey eksikti şimdi anladım, meğersem ekipmanları seçmeyi unutmuşum. Biraz internette gezinti yaptım ve kulaklığı buldum fakat hala mouse ve klavyeyi bulamadım. Aklımda ki kulaklık ise Steelseries Arctis 3 (2019 Edition). Bu model çoğu kişi tarafından sevilmiş genede başka bi öneriniz var ise yazarsanız sevinirim. Kısacası maksimum 750 TL bütçe ekipman seti arıyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Not: Kulağım ve elim küçük olduğu için kulaklığın ve mouse'nin küçük olması lazım.

Klavye: Gigabyte K83 Cherry MX Red Switch (218 TL)
Mouse: Logitech G102 Prodigy (160 TL)
Kulaklık: HyperX Cloud Stinger (380 TL)

Yukarıda önerdiğim klavye f/p olarak harika bir ürün. Piyasadaki en kaliteli switchler var. Önerdiğim mouse da sizin istediğiniz gibi küçük ve sensör olarak bu fiyat için oldukça kaliteli. Kulaklık konusunda kesin bir şey diyemem, beğendiğiniz ve kafa yapınıza uyan kulaklığı deneyerek bulmanız daha iyi olur. Benim önerdiğim model genel olarak kaliteli görülen ve önerilen bir ürün.

Rival 300 iyi midir?
Klavye: Gigabyte K83 Cherry MX Red Switch (218 TL)
Mouse: Logitech G102 Prodigy (160 TL)
Kulaklık: HyperX Cloud Stinger (380 TL)

Yukarıda önerdiğim klavye f/p olarak harika bir ürün. Piyasadaki en kaliteli switchler var. Önerdiğim mouse da sizin istediğiniz gibi küçük ve sensör olarak bu fiyat için oldukça kaliteli. Kulaklık konusunda kesin bir şey diyemem, beğendiğiniz ve kafa yapınıza uyan kulaklığı deneyerek bulmanız daha iyi olur. Benim önerdiğim model genel olarak kaliteli görülen ve önerilen bir ürün.
Ayrıca o kulaklığı kullanmıştım ve beğendim fakat kaybettim, genede almaya çok düşünmüyorum aklım hala Arctis 3'te kaldı. Arctis 3'te iyi bi kulaklık mıdır?

Klavye için ışık önemli değil dersen Cherry MX switch kullanan Gigabyte Force K83 ama ışıklı olsun derseniz Kailh switch kullanıyor olan Sharkoon Pure Writer RGB bakabilirsiniz.

Mouse seçerken elinize oturup oturmadığı önemli Steelseries Rival 300S ve Hyperx Pulsefire FPS Pro bakabilirsiniz.

Kulaklık olarakta kalan bütçenize göre Corsair HS50 veya Plantronics Rig 400 alınabilir. Bütçe yetiyorsa Corsair HS50 alın.

Benim gibi eliniz çok küçükse ve klavyeye önem vermek isterseniz Corsair K68 RED, Corsair Harpoon RGB ve Plantronics Rig 505 Lava bakabilirsiniz.

Yaklaşık 2 yıldır Corsair Harpoon RGB kullanıyorum memnunum, kullananlarında sıkıntı yaşadığını görmedim ve yaptığım inceleme.

Switchler, Outemu Switch pek gözüm kesmedi :l. Ayrıca Mouse bilmediğim bir marka, @qbK tavsiyesine bakacağım.
Mousede 300 TL'lik Mouselarda kullanılan sensör var bende sipariş edicem bu ay sonunda ayrıca klavyede Amazon'da en çok satan klavyeler arasında yer alıyor.

Amazon vergiler felan eklediğinde çok pahalıya getiriyor klavyeyi bence attığım ekipmanlar o bütçede alabileceğinin en iyisi.

Rival 300 iyi midir?

Ben G102 modelini 2 senedir kullanıyorum, çok memnunum. Rival 300 için kullanan birisi yazarsa daha doğru olur. Fakat SteelSeries markasına güvendiğim için iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Rival 300s bundle’ı var sitelerde, mousepad ile birlikte gönderiyorlar. İnceleyebilirsiniz. Önerdiğim klavye öyle RGB’li bir ürün değil fakat dediğim gibi piyasanın en kaliteli switchleri var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı