750 TL Oyuncu Ekipman Tavsiyesi

Bu fiyat aralığında bunlar en uygun ve güzelleridir.

• Katılıyorum

• Katılmıyorum

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Emir00

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle uzun zamandır araştırıyorum ve bu fiyat aralığında bunların en iyisi olduğunu düşünüyorum. Hepsi aynı marka olsun veya logitech olsun (Çin markaları ve garantisizler hariç) diye bir derdim de yok.

KLAVYE: Logitech G410 (350 TL)
MOUSE: Logitech G402 (200 TL)
KULAKLIK: Logi. G430 (amazon=200 TL)

Daha önce bu ürünleri kullanan veya bu fiyat aralıklarında başka ürün tavsiye edebilecek veya ürünlerle ilgili bir eleştirisi olan veya bildiği kadarıyla fikir vermek isteyen herkes lütfen yorumunu benimle paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX Cloud Core 229 TL
Logitech G410 279 TL
Logitech G402 199 TL yada Logitech G403 259 TL

Fare konusunu baya araştırmıştım ve Kablolu G403'ün gerçekten iyi olduğunu fark ettim ve indirimdeyken sana önermek istedim. Fare için el boyutlarını da yazayım istediğini alırsın.

Wired G403 | Tutuş Şekillerine Göre El Boyutları
  • Palm 16.5-20cm / 6.5-7.9″
  • Claw 17-20.5cm / 6.7-8.1″
  • Fingertip 18-22cm / 7.1-8.7″

G402 | | Tutuş Şekillerine Göre El Boyutları

• Palm 16-17.5cm / 6.3-6.9″
  • Claw 16-20cm / 6.3-7.9″
  • Fingertip 18-20cm / 7.1-7.9″
Bu el boyutlarını gidip deneme fırsatınız yoktur belki diye atıyorum şahsen ben bu boyutlara göre aldım. (Alınan Site Rocket Jump Ninja)
Kendi seçimim G403 olurdu galiba :)

Klavyeye gelirsek sitede bakınıyordum indirimdeki klavyelere ve sizin de söylediğiniz G410'un güzel bir indirimde olduğunu gördüm ve onu ekledim.

Kulaklık olarak ise HyperX Cloud Core önerdim ki gerçekten fiyatını kesinlikle hak eden kulaklıklardan biri ve Barış Tolon'un yazmış olduğu incelemeye de bakabilirsiniz.

HyperX Cloud Core 229 TL
Logitech G410 279 TL
Logitech G402 199 TL yada Logitech G403 259 TL

Fare konusunu baya araştırmıştım ve Kablolu G403'ün gerçekten iyi olduğunu fark ettim ve indirimdeyken sana önermek istedim. Fare için el boyutlarını da yazayım istediğini alırsın.

Wired G403 | Tutuş Şekillerine Göre El Boyutları
  • Palm 16.5-20cm / 6.5-7.9″
  • Claw 17-20.5cm / 6.7-8.1″
  • Fingertip 18-22cm / 7.1-8.7″

G402 | | Tutuş Şekillerine Göre El Boyutları

• Palm 16-17.5cm / 6.3-6.9″
  • Claw 16-20cm / 6.3-7.9″
  • Fingertip 18-20cm / 7.1-7.9″
Bu el boyutlarını gidip deneme fırsatınız yoktur belki diye atıyorum şahsen ben bu boyutlara göre aldım. (Alınan Site Rocket Jump Ninja)
Kendi seçimim G403 olurdu galiba :)

Klavyeye gelirsek sitede bakınıyordum indirimdeki klavyelere ve sizin de söylediğiniz G410'un güzel bir indirimde olduğunu gördüm ve onu ekledim.

Kulaklık olarak ise HyperX Cloud Core önerdim ki gerçekten fiyatını kesinlikle hak eden kulaklıklardan biri ve Barış Tolon'un yazmış olduğu incelemeye de bakabilirsiniz.

Klavyenin orada indirimde olduğunu görünce bende iyi demiştim ama tuş düzeni türkçe olsun istiyorum.Oradaki almancaydı galiba. Eminim kolay alışırım ama 50 tl fazla verip türkçe almak daha mantıklı geldi bana.
Kulaklık içinde önce steelseries siberia v2 veya siberia 200 veya g430 almayı düşündüm hala emin değilim. (G430 bana daha yakın) HyperX cloud core u çok tavsiye ettiler ama alırsam HyperX cloud 2 core düşünüyorum çünkü 7.1 var.

Mouse konusundada açıkçası g403,g402,g303 arasında kaldım gidip deniyeceğim birazda ona göre karar vericem ama g402 daha yakın geliyor dediğim gibi.

Yani klavyede emin sayılırım rgb ve mekanik olması cezbediyo tek sorun romer g tuşları genelde kötü yorum almış.Oda kişiye göre değişir diyorum.
Mousedada emin sayılırım denesem karar veririm.
Ama kulaklıkta işte emin olamıyorum

Siz bilirsiniz. Fare olarak elinize hangisi rahat gelirse onu alın söylediklerinizin hepsi güzel.

Kulaklık olarak 7.1'in çok önemli olmadığını savunanlardanım şu anda yani yakın mesafe olduğu için 7.1 bir kulaklık için bütçenin fazla olması lazım. Ama sizin seçiminiz sırf 7.1 için değmez bence isterseniz biraz daha araştırın 7.1'in ne kadar gerekli olduğu, hangi bütçelere uygun olduğunu falan :)

G410 switch açısından pek kaliteli ve hissiyat olarak iyi bir klavye olarak görülmüyor genel olarak, onun yerine G610,G710+ bakabilirsiniz. Hyper X Cloud Core gerek fiyat olarak gerek kalite olarak çok iyi bir kulaklıktır.

Böyle düşünmenin sebebi nedir merak ettim.g410 hem daha kullanışlı hem rgb hem mekanik.Bu beni cezbediyo
G410 kullanıyorum switch'leri 2 kere kırıldı, logitech beleşe gönderdi 2'sindede. Bir arkadaşımda g710+ vardı ona göre nerdeyse mekanik hissiyatı vermiyor. Bende güzel diye aldım ama beğenmedim :(

G410 kullanıyorum switch'leri 2 kere kırıldı, logitech beleşe gönderdi 2'sindede. Bir arkadaşımda g710+ vardı ona göre nerdeyse mekanik hissiyatı vermiyor. Bende güzel diye aldım ama beğenmedim :(
Allahtan logitech güvencesi var yoksa almak istemezdim bu kırılma şeylerini duyduktan sonra. Gidip deneyeceğim ama ses olarak çoğu kişinin aksine romer g tuşlarını beğendim hissiyatıda hoşuma giderse alıcam yada rgbden vazgeçip g610 alıcam.

G410 switch açısından pek kaliteli ve hissiyat olarak iyi bir klavye olarak görülmüyor genel olarak, onun yerine G610,G710+ bakabilirsiniz. Hyper X Cloud Core gerek fiyat olarak gerek kalite olarak çok iyi bir kulaklıktır.
Evet kulaklık olarak HyperX cloud core almayı iyice düşünmeye başladım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı