7500 TL WLmouse Beast X Pro alırken nelere dikkat etmeli?

• Konuyu başlatan mkrc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 72

mkrc

Decapat
Daha fazla  
Selamlar herkese,
Bu firmadan memnun olan kimse var mı diye merak ettim. Taksit seçenekleri yok, aldığın zaman ürünü denemek istediğinde iade edemiyorsun, iletişim numaraları yok. Yukarıda belirttiğim mouse almayı düşünüyorum. Kullanan kimse var mı ve yazdığım şeylerden ötürü biraz çekingenlik oluyor. 7.500 TL mouse sonuçta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar herkese,
Bu firmadan memnun olan kimse var mı diye merak ettim. Taksit seçenekleri yok, aldığın zaman ürünü denemek istediğinde iade edemiyorsun, iletişim numaraları yok. Yukarıda belirttiğim mouse almayı düşünüyorum. Kullanan kimse var mı ve yazdığım şeylerden ötürü biraz çekingenlik oluyor. 7.500 TL mouse sonuçta.

Distrübitör oldukları için iade edemiyorsunuz, adamlar kullanılmış ürünü napsınlar? Değişim ve onarım yapıyorlar, garanti tarafında sorunları yok. Wraith Green olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, orada değişmiş ya da tamir edilmiş ürünlere bakabilirsiniz. Firma güvenilir.

Distrübitör oldukları için iade edemiyorsunuz, adamlar kullanılmış ürünü napsınlar? Değişim ve onarım yapıyorlar, garanti tarafında sorunları yok. Wraith Green olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, orada değişmiş ya da tamir edilmiş ürünlere bakabilirsiniz. Firma güvenilir.

Netice mağazadan ürün alıp denemiyorsun bugün çoğu firma internet üzerinden alışverişlerde iade veya değişim hakkını elinden almıyorlar zaten yasal olarak 14 günlük süren var 7.500 ürüne para verip eline uymadığı zaman en azından değişim hakkı olsa oda iyi bunlar da o da yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı