Anakartı düşük tutmuşsunuz. Ryzen 5 2600X alınabilir yani oyun performansları çok farklı değil. Ayrıca RAM'ler kesinlikle değişmeli 4000 MHz olsa CL18 değeri normal diyeceğim ama 3000 MHz değerine CL18 çok fazla.
Dual serisinin kronik sorunu yok. Kasanı değiştirdikten sonra ısınma sorunun devam etmiş miydi? Sıkıntı değil modifiye kısmından farklı model alınır ama fiyat 200-300 TL artar.
Evet gene de ısındı hatta kasanın önünü ve yanını çıkardım her yerden hava aldığı halde ısınıyordu .
Tomb Raider ve diğer oyunda sıcaklık düştüğünü zannetsemde Rainbow gibi kartı tamamen kullanan bir oyunda sıcaklık gene tavan yapıyordu. Palit Dual 1070 Tİ yada 1080 inceleme videolarında da bu tarz sıcaklıklarda.
Anakartı düşük tutmuşsunuz. Ryzen 5 2600X alınabilir yani oyun performansları çok farklı değil. Ayrıca RAM'ler kesinlikle değişmeli 4000 MHz olsa CL18 değeri normal diyeceğim ama 3000 MHz değerine CL18 çok fazla.
Benim sistemim hazır sistem Ayrıca öneriyi de sunuyorum kendim de toplayayım isterseniz diye, modifiye et kısmı da var. Bir de Amazon'dan alırken vergiyi de dahil edin sadece orada ki fiyatıyla olmuyor. Örneğin attığın RAM'ler 850 TL değil 1000 TL tutuyor.
7.300 TL'ye ürünü aldım. Yardımlarınız için teşekkürler. Önerilerini güzel fakat kredi kartıyla aldığım için diğer yerlerde üzerine en az 400-500 TL koyuyorlardı. Bu nedenle amazon.com.tr üzerinden peşin fiyatına taksitle bu ürünü aldım.