7500 TL'ye yayın için PC toplama

7.300 TL
Alternatif anakart: +190 TL Asus Prime X370-PRO

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam o PSU iyi mi? 750W için 290 TL.

7.300 TL
Alternatif anakart: +190 TL Asus Prime X370-PRO

Sistem için teşekkür ederim benim monitörüm yok 1080 Ti yerine MSI Gaming X GTX1070 alsam monitöre yer kalıyor SSD düşürülebilir 960 evo olması benim için çok önemli değil 850 evo da olur. PSU değiştirilmeli bence. Kasa çok dandik geldi bana HDD 500 e düşürülebilir. Ben böyle bir sistem düzeltmesi yaptım ancak kimse beğenmedi bu benim sistemin nesi var biri söyleyebilir mi?

Dosya Ekleri

• her şeyiyle tam takır olsun.png
    her şeyiyle tam takır olsun.png
    28,4 KB · Görüntüleme: 71
Sistem için teşekkür ederim benim monitörüm yok 1080 Ti yerine MSI Gaming X GTX1070 alsam monitöre yer kalıyor SSD düşürülebilir 960 evo olması benim için çok önemli değil 850 evo da olur. PSU değiştirilmeli bence. Kasa çok dandik geldi bana HDD 500 e düşürülebilir. Ben böyle bir sistem düzeltmesi yaptım ancak kimse beğenmedi bu benim sistemin nesi var biri söyleyebilir mi?
Sıvı soğutmaya ihtiyaç yok, bunu anlayın.

Sıvı soğutmaya ihtiyaç yok, bunu anlayın.
Yanında soğutma veriliyoru doğru dün konuşmuştuk ledli kendi fanına yanlış fotoğrafı yüklemişim onu silip kasayı değiştirmiştim ancak fotoğrafı bulamıyorum o kadar çok sekme ve ekran görüntüsü var ki inanın samanlıkta iğne arar gibi arıyorum her şeyi.

Niye çok sekmeniz var? Bir sayfayı yenileyip bakın oradan.

Neko'nunki ya da benimki gayet güzel. İstediğinizi seçin. Neko benden çok daha tecrübelidir. Güvenin bize. Yargıç'ınki de alınabilir. Hepimizin sistemleri gayet güzel.

Hocam 2K mı toplanacak?
Ben anlamıyorum ki 2k bana ne yarar ne yaramaz ben şunu anladım mesela RAM'lerde CL15 - 16 gibi farklar var bu farklar beni çok etkileyeceğini sanmıyorum ama bu farklardan oluşan fiyat farkları bütçeyi arttırıyor @Neko Hocam çok uğraştı çok yardımcı oldu sağ olsun iyi ki var AMD ye de ikna olduk oda tamam ama ben kendimi anlatamıyorum asla kelime dağarcığımda ve anlatımımda çok büyük sorunlar var yada forumlar bana göre değil ben bunu anladım. Ben AMD Ryzen 7 1700 işlemcili olan bir sistemi kendim toplamayı düşünüyorum olduğu kadar bıktım artık ne olacaksa olsun kafam patates oldu işin içinden çıkamaz oldum ilk başta bu fiyat benim monitör hariç 5500 dü monitör olsun 6500 olsun dediler onu dediler bunu dediler derken bu fiyat şu an 8.000.000 TL oldu ben baktım ki bunun sonu yok ben işlemciye kararı verdim gerisini kendim dizmek istiyorum gtx1070, 16GB RAM, 120GB SSD, 500HDD, 650PSU ve uygun bir kasayla bu işi kapatmayı düşünüyorum kafayı yedim artık herkese de yedirdim uğraştırdım kusura bakmayın hakkınızı helal edin.

Güç kaynağının özellikleri:

80 Plus Bronze Sertifikası
OCP (Over Current Protection - Aşırı Akım Koruması)
OPP (Over Power Protection - Aşırı Güç Koruması)
OVP (Over Voltage Protection - Aşırı Gerilim Koruması)
UVP (Under Voltage Protection - Düşük Gerilim Koruması)
SCP (Short Circuit Protection - Kısa Devre Koruması)
OTP (Over Temprature Protection - Yüksek Sıcaklık Koruması)

Kasa ucuz olduğu için dandik gelmiştir. O kasa hasarlı olduğu için mağaza indirimli olarak satıyor, normal fiyatı 270 lira falandı sanırım. Hasar ile ilgili bilgileri ve resimleri mağaza belirtiyor.

Ryzen 7 1700'ün kutusundan çıkan soğutucu 95W TDP baz alınarak tasarlanmış. Ryzen 7 1700'ün TDP değeri 65W, yani dahili soğutucu ile rahatlıkla O.C yapılabilir.

Ben anlamıyorum ki 2k bana ne yarar ne yaramaz ben şunu anladım mesela RAM'lerde CL15 - 16 gibi farklar var bu farklar beni çok etkileyeceğini sanmıyorum ama bu farklardan oluşan fiyat farkları bütçeyi arttırıyor @Neko Hocam çok uğraştı çok yardımcı oldu sağ olsun iyi ki var AMD ye de ikna olduk oda tamam ama ben kendimi anlatamıyorum asla kelime dağarcığımda ve anlatımımda çok büyük sorunlar var yada forumlar bana göre değil ben bunu anladım. Ben AMD Ryzen 7 1700 işlemcili olan bir sistemi kendim toplamayı düşünüyorum olduğu kadar bıktım artık ne olacaksa olsun kafam patates oldu işin içinden çıkamaz oldum ilk başta bu fiyat benim monitör hariç 5500 dü monitör olsun 6500 olsun dediler onu dediler bunu dediler derken bu fiyat şu an 8.000.000 TL oldu ben baktım ki bunun sonu yok ben işlemciye kararı verdim gerisini kendim dizmek istiyorum gtx1070, 16GB RAM, 120GB SSD, 500HDD, 650PSU ve uygun bir kasayla bu işi kapatmayı düşünüyorum kafayı yedim artık herkese de yedirdim uğraştırdım kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Estağfurullah hocam, biz size yardım için burdayız. Bence oyunculukta size 1080p yetecektir. Yine de derseniz 2K toplarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı