Ben anlamıyorum ki 2k bana ne yarar ne yaramaz ben şunu anladım mesela RAM'lerde CL15 - 16 gibi farklar var bu farklar beni çok etkileyeceğini sanmıyorum ama bu farklardan oluşan fiyat farkları bütçeyi arttırıyor
@Neko Hocam çok uğraştı çok yardımcı oldu sağ olsun iyi ki var AMD ye de ikna olduk oda tamam ama ben kendimi anlatamıyorum asla kelime dağarcığımda ve anlatımımda çok büyük sorunlar var yada forumlar bana göre değil ben bunu anladım. Ben AMD Ryzen 7 1700 işlemcili olan bir sistemi kendim toplamayı düşünüyorum olduğu kadar bıktım artık ne olacaksa olsun kafam patates oldu işin içinden çıkamaz oldum ilk başta bu fiyat benim monitör hariç 5500 dü monitör olsun 6500 olsun dediler onu dediler bunu dediler derken bu fiyat şu an 8.000.000 TL oldu ben baktım ki bunun sonu yok ben işlemciye kararı verdim gerisini kendim dizmek istiyorum gtx1070, 16GB RAM, 120GB SSD, 500HDD, 650PSU ve uygun bir kasayla bu işi kapatmayı düşünüyorum kafayı yedim artık herkese de yedirdim uğraştırdım kusura bakmayın hakkınızı helal edin.