7500F işlemcinin yanına 1080p için GPU önerisi

Perilous Fate

Kilopat
Yakın zamanda yeni bir sistem almayı düşünüyorum ve genelde CS2 oynayacağımdan dolayı 7500F işlemciye karar verdim. Yanına ekran kartı olarak normalde 5060 Ti veya 9060XT düşünüyordum ama 1080p monitör alacağımdan dolayı biraz daha ekran kartını düşük tutup RAM ve soğutucu odaklı gitmenin daha mantıklı olacağını düşünüyorum. En azından 2-3 yıl 1080p de idare edecek bir ekran kartı alıp daha sonrasında da yükseltme yapabilirim sorun yok. Kasa için bütçem 35-40k arası. 4060 - 5060 - 7600XT - 7700XT veya varsa başka hangi ekran kartını almam daha mantıklı olur.

Yaşamayacağımı biliyorum zaten de arkadaşlar neden inadına alma diyorlar keşke bir açıklama yapabilseler tamam diyeceğim :D. Ama sadece alınmaz diyip geçiyorlar sanarsın 2k sistem.
Kulaktan dolma bilgiler ile yorum yapıyorlar. Senin zaten donanımdan anladığın da belli. 5060 al dalgana bak hocam takılma burdakilere çok

Kulaktan dolma bilgiler ile yorum yapıyorlar. Senin zaten donanımdan anladığın da belli. 5060 al dalgana bak hocam takılma buradakilere çok.

35kya 5060 neden alsin kulakdan dolma falan değil 9060XT cok daha iyi bir ekran kartı 16 GB VRAM gibi cok büyük avantaji var performanstada gayet iyi.

Hangisini diyorsun tekrar atsana bakayim yine.

Bu mu buysa günahımi vermem gider RX 9060XT alırım. Bir de çözüldü isaretlemeyi unutmayın.
Yok ya o değil, geçici olarak 5060 alıp ileride ekran kartını yükselteyim dedim de bazı arkadaşlar hayatının hatasını yaparsın diyip sebebini söylemiyorlardı ondan.

35kya 5060 neden alsin kulakdan dolma falan değil 9060XT cok daha iyi bir ekran kartı 16 GB VRAM gibi cok büyük avantaji var performanstada gayet iyi.
Normalde 35k değildi de ben biraz yan parçaları yükselttiğimden dolayı öyle oldu.

Düzgün 9060xtli hazır sistemde bulamadım sürekli bir yerden patlıyordu sistemler.

Tamam ben de en başta aynısını önerdim zaten de arkadaş 9060xt li hazır sistem bulamadım dediği icin 5060 8gb da işini görür anlamında sorun yasamazsin dedim. Sözümün de arkasındayım daha uygun fiyata bulabilecekse 5060 sistem de onun işini gorur. VRAM le işi yok adamın. Fhd oynayacak ve gpu odaklı oyun da oynamayacak. Hatta sıfır 4060 bulsa o da işini görür.

Yok ya o değil, geçici olarak 5060 alıp ileride ekran kartını yükselteyim dedim de bazı arkadaşlar hayatının hatasını yaparsın deyip sebebini söylemiyorlardı ondan.

Normalde 35k değildi de ben biraz yan parçaları yükselttiğimden dolayı öyle oldu.

Düzgün 9060XTLI hazır sistemde bulamadım sürekli bir yerden patlıyordu sistemler.

Ben sistem önermistim sanırım bütçem yok demistiniz bir 5060 alınmaz bu paraya 1080p olsa dahi 9060XT daha iyi.

Tamam ben de en başta aynısını önerdim zaten de arkadaş 9060XTLI hazır sistem bulamadım dediği icin 5060 8 GB da işini görür anlamında sorun yasamazsin dedim. Sözümün de arkasındayım daha uygun fiyata bulabilecekse 5060 sistem de onun işini gorur. VRAM'le işi yok adamın. FHD oynayacak ve GPU odaklı oyun da oynamayacak. Hatta sıfır 4060 bulsa o da işini görür.

Boyle diyonuzda 4060 0 parasina RX 6900 XT alır RX 7800XT performansi alir 4K'da bile :D FHD icin arkadaşa 7800x3D al ekran kartı düşük olsun dedim tercih etmedi mesela.

Boyle diyonuzda 4060 0 parasina RX 6900 XT alır RX 7800XT performansi alir 4K'da bile :D
Tamam iste ben de farklı bir şey söylemiyorum ki hocam anlamadınız beni😂 9060xt önerdim, arkadaş hazır sistem bulamamış ve 5060 bulmuş ucuza. Ben de o da olur sorun yaşamazsınız diyorum. Arkadaş için 9060xt nin çok daha iyi olacağını ben de biliyorum yani.

Tamam iste ben de farklı bir şey söylemiyorum ki hocam anlamadınız beni😂 9060XT önerdim, arkadaş hazır sistem bulamamış ve 5060 bulmuş ucuza. Ben de o da olur sorun yaşamazsınız diyorum.

Karıştıriyorum 3 4 konuya birden bakıyorum kusura bakma ama bence 5060 sistem icin yine uygun degil pek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı