7500F işlemcinin yanına 1080p için GPU önerisi

Perilous Fate

Kilopat
Yakın zamanda yeni bir sistem almayı düşünüyorum ve genelde CS2 oynayacağımdan dolayı 7500F işlemciye karar verdim. Yanına ekran kartı olarak normalde 5060 Ti veya 9060XT düşünüyordum ama 1080p monitör alacağımdan dolayı biraz daha ekran kartını düşük tutup RAM ve soğutucu odaklı gitmenin daha mantıklı olacağını düşünüyorum. En azından 2-3 yıl 1080p de idare edecek bir ekran kartı alıp daha sonrasında da yükseltme yapabilirim sorun yok. Kasa için bütçem 35-40k arası. 4060 - 5060 - 7600XT - 7700XT veya varsa başka hangi ekran kartını almam daha mantıklı olur.

Ben sistem önermistim sanırım bütçem yok demistiniz bir 5060 alınmaz bu paraya 1080p olsa dahi 9060XT daha iyi.
9060xtli düzgün sistem varsa alayım, ama dediğim gibi bulamadım hiç. Ya soğutucusu dandik çıkıyor ya kasa + psusu ya anakart özelleştirme seçeneği yok a serisinde kalıyor.

Sen bilirsin ama 5060 8 GB 4060 8'den daha kötü bir kart.
Nedenmiş o merak ettim. Halen elde tutulur bir sebep sunmadın seni bekliyoruz.

9060XTLI düzgün sistem varsa alayım, ama dediğim gibi bulamadım hiç. Ya soğutucusu dandik çıkıyor ya kasa + PSU'su ya anakart özelleştirme seçeneği yok a serisinde kalıyor.

Nedenmiş o merak ettim. Halen elde tutulur bir sebep sunmadın seni bekliyoruz.

5060 4060'dan kotu degil orasi kesin nedeni ayni fiyat olmaları a serisi bazi anakartlar b serisi kadar donanımlı oluyor ve sistem var sorun şu kasalar dandik.

Elinizle toplayın ya da genel olarak aynı paraya cikiyor kapi.

5060 4060'dan kotu degil orasi kesin nedeni ayni fiyat olmaları a serisi bazi anakartlar b serisi kadar donanımlı oluyor ve sistem var sorun şu kasalar dandik.

Elinizle toplayın ya da genel olarak aynı paraya cikiyor kapi.
Ondan dolayı 9060xt alamıyorum ya zaten :D. Bulamadım adam akıllı bir şey. Hatta 7700xtlere bile baktım yine bir şey yok.

Ondan dolayı 9060XT alamıyorum ya zaten :D. Bulamadım adamakıllı bir şey. Hatta 7700XTLEre bile baktım yine bir şey yok.

Elinizle alın sizde 35k 5060 icinde pahalı.

Neden genel sistemler bu kasa ve sogutucuda anlamadim RAM degismeli burada da.

Azıcık bekleyin elle toplamayacaksanız 5070 gravix a sistem alın 240mm kaliteli sogutuculu falan geliyor hem.

Elinizle alın sizde 35k 5060 icinde pahalı.

Neden genel sistemler bu kasa ve sogutucuda anlamadim RAM degismeli burada da.
Akşam tekrardan bakacağım tek tek toplamaya, olmadı karar verdiğimiz 5060Tİ li sistemi alırım. Evet şu markayı kullanmasalar veya farklı bir özelleştirme markası olsa mesela o kasayı direkt alacaktım.

Yok ya o değil, geçici olarak 5060 alıp ileride ekran kartını yükselteyim dedim de bazı arkadaşlar hayatının hatasını yaparsın deyip sebebini söylemiyorlardı ondan.

Normalde 35k değildi de ben biraz yan parçaları yükselttiğimden dolayı öyle oldu.

Düzgün 9060XTLI hazır sistemde bulamadım sürekli bir yerden patlıyordu sistemler.

Ya bir rahat ol. 4060'a da alınmaz diyorlardı ben alırken. Aldım geçtim kaç ay oldu hala ultrada 1080p oyun oynuyorum. CS2 de oynuyorum, RDR2, MFS2024, CoD serisi dahil aklına gelebilecek her oyunu ultrada sıkıntısız oynuyorum. Çoğu kişinin 5060 alma demesinin sebebi NVIDIA'nın 50 serisinde 8 GB kart çıkarmasından dolayıdır. İleride değiştiririm diyorsan da mantıklı, 60 serisine kadar kullanırsın, yetmezse değiştirirsin. Bende seneye 50 serisinden 5070 düşünüyorum nasipse.

Ama 5060 sisteme 35k verilmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı