7500F PBO ayar tavsiyesi

@AceTeq Selamlar tekrardan, stabil değerleri bulmuş ve sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Tüm ayarlari BIOS'a save almıştım format atmak zorunda kalınca bütün değerlerim gitti. Buraya atıp y-cruncher de hata almadim diye attığım son mesajda ki değerlerle deneme yapıyorum ve Core'larda hata alıyorum normal mi?
2. olarakta y-crunher de atiyorum Core 8 de ya da 9 da sorun var dediğinde benim per Core da ki 6 birimin hepsine -1 vere vere deniyorum yanlış mi düşünüyorum. 🫡

Son düzenleme:
@AceTeq Selamlar tekrardan, stabil değerleri bulmuş ve sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Tüm ayarlari BIOS'a save almıştım format atmak zorunda kalınca bütün değerlerim gitti. Buraya atıp y-cruncher de hata almadim diye attığım son mesajda ki değerlerle deneme yapıyorum ve Core'larda hata alıyorum normal mi?
2. olarakta y-crunher de atiyorum Core 8 de ya da 9 da sorun var dediğinde benim per Core da ki 6 birimin hepsine -1 vere vere deniyorum yanlış mi düşünüyorum. 🫡

7500F'te nasıl Core 8-9 oluyor? İzlekleri mi sayıyorsun?

Dosya Ekleri

• core8.png
    core8.png
    169,8 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Hayir hocam y-crunher de hata veriyor Core 8 falan yazıyor bende bütün perlere -1 veriyorum.

Eve geçip test yaptığımda hatayı ileteyim.

Hocam hata bu.

Tamam izlekleri de sayıyor, 8. izlek 4. çekirdeğe denk geliyor. Onun ofsetini ayarlamaya çalış sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı