Fotoğraf isimlerinde belirttim hocam 24, 26 ve 28 olarak.
Hocam selamlar iyi akşamlar.
Hw info programını indirdim ve dediğiniz değerler burası mı oluyor.
Eki Görüntüle 2424739
Multi Core testinde anında yeniden oynatma ile kayıt alıp YouTube'a yükledim hocam. Yanlış yapmamışımdır umarım.
HWInfo ile değerlere bakarsanız daha iyi olur.hocam dediğiniz olay tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum ama ya 26 yada 28 de aldığım bir ss di hwinfo tam anlamadığım için buradan bakmıştım. kafi diyorsanız burada bırakabilirim denemek istersek deneyebiliriz.
Bu yük altında ki sonucu mu?Bakmam gereken yeri tam olarak bilemiyorum o kadar bilgim yok kusura bakmayın sizleri çok uğraştırıyorum. Eğer ekteki yer ise buradan sizlere görüntü atabilirim ya da eklemem gereken bir kısım var ise söyler iseniz eklerim teşekkürler.
All Core Curve Optimizer 20 hali hocam bu şekilde YouTube yükledim kayıt alarak.
BIOS'ta işlemci ile ilgili yaptığınız tüm değişiklikleri sıfırlayıp sadece eğri iyileştirici ile her bir çekirdeğe kademeli olarak negatif 20, 25, 30 yazarak dener misiniz?
Negatif -20 ile 70 derece 80W kullanım fena değil ama daha iyi olabilir.
Evet. All Core yerine Per Core seçin.Eğri iyileştirici neresi oluyor hocam all Core Curve Optimizer kısmı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.