750TL USB mikrofon önerisi

Ürün güzel ancak site biraz garip geldi siteyi biraz araştirip öyle almaya çalışacağım eğer olmazsa 2. seçenek olarak ne önerirsiniz?
Olmazsa ikinci seçenek olarak ilk başta attığım Lastvoice Hepa Merz HCM-120U'ya yönelmeni tavsiye ederim. Çünkü bütçeyi arttırıp Behringer C1U almaya kalkışsan bile low mic sorunu yüzünden phantom power takviyesi yapman gerekecek ve inanılmaz masraflı hale gelecek. Ama Fifine'yi bir şekilde alma imkanın olursa kaçırma derim. Ezgican Müzik'in Instagram ve Youtube sayfaları var. Onlara da bir bakmanı, gerekirse gündüz arayıp iletişime geçmeni tavsiye ederim. Bana sadece fiyat garip geldi fakat kendilerinde bir gariplik yok. Güvenilir duruyor.

Olmazsa ikinci seçenek olarak ilk başta attığım Lastvoice hepa merz HCM-120U'ya yönelmeni tavsiye ederim. Çünkü bütçeyi arttırıp Behringer C1u almaya kalkışsan bile Low Mic sorunu yüzünden Phantom Power takviyesi yapman gerekecek ve inanılmaz masraflı hale gelecek. Ama Fifine'yi bir şekilde alma imkanın olursa kaçırma derim. Ezgican müzik'in Instagram ve YouTube sayfaları var. Onlara da bir bakmanı, gerekirse gündüz arayıp iletişime geçmeni tavsiye ederim. Bana sadece fiyat garip geldi fakat kendilerinde bir gariplik yok. Güvenilir duruyor.

Ikinci seçenekte yanlış anlamasaniz çok alakam yok mikrofonlarla bir arkadaşim BM800 Lastvoice almişti 5 aya bozulmuştu 500-600 arasi bir şey vermişti çok fazla cizirti ve dip ses problemi vardi onda bu mikrofonda olur mu olmaz mı ondan korkuyorum açıkçası uzun süre kulanmak istiyorum alacağım mikrofonu. Bir problem yaratirmi ?

Ikinci seçenekte yanlış anlamasaniz çok alakam yok mikrofonlarla bir arkadaşim BM800 Lastvoice almişti 5 aya bozulmuştu 500-600 arasi bir şey vermişti çok fazla cizirti ve dip ses problemi vardi onda bu mikrofonda olur mu olmaz mı ondan korkuyorum açıkçası uzun süre kulanmak istiyorum alacağım mikrofonu. Bir problem yaratirmi ?
BM800'den daha kaliteli bir model bu. Kendim kullanmadığım için bilmiyorum fakat kullanan herkes memmun gibi. İlk sayfada sosyaldeki bir arkadaş da kuzeninin kullandığını, memmun olduğunu yazdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı