750W ve üstü sessiz PSU önerisi

Bütçe
5-6k
FSP'yi hiç duymamanız garip hocam. Yılların gayet kaliteli markası. Gönül rahatlığıyla alabilirsin markayı.
Masaüstü bilgisayar konusunda çok yeniyim hocam. Topladığım hazır sistem çok gürültülüydü. Bequite 500dx kasa aldım, Gigabyte B760 anakart ekledim, sonrasında da Arctic sıvı soğutma aldım fakat şu an PSU’dan gelen bir ses var. Derdim tüm gürültüyü olabildiğince minimuma indirmek. Bu yüzden ses performansını merak ettim.

Tamamen sessiz. Bana sadece kasa, ekran kartı, belki işlemci fanlarının sesi geliyor ama PSU'dan hiç ses alamıyorum, gayet harika. Zaten incelersen ürünü detaylı çok sessiz uzun ömürlü diye yazıyor. Çok kalite bir ürün.
Hocam ses takıntım var sanırım, sırf bu yüzden sistemi neredeyse yeniledim ama hala uğultu var. Biraz dinleyince PSU fanının da baya gürültülü olduğunu fark ettim. Kullandığım PSU bu: THERMALTAKE SMART BXI 80PLUS BRONZE 650W ama ses konusunda beni mutlu etmedi.

Masaüstü bilgisayar konusunda çok yeniyim hocam. Topladığım hazır sistem çok gürültülüydü. Bequite 500DX kasa aldım, Gigabyte B760 anakart ekledim, sonrasında da Arctic sıvı soğutma aldım fakat şu an PSU'dan gelen bir ses var. Derdim tüm gürültüyü olabildiğince minimuma indirmek. Bu yüzden ses performansını merak ettim.

Hocam ses takıntım var sanırım, sırf bu yüzden sistemi neredeyse yeniledim ama hala uğultu var. Biraz dinleyince PSU fanının da bayağı gürültülü olduğunu fark ettim. Kullandığım PSU bu: Thermaltake Smart bxı 80Plus Bronze 650W ama ses konusunda beni mutlu etmedi.

Yük altındayken mi yoksa normal çalışmada mı rahatsız ediyor? Eğer PSU limitlerine yakın çalışıyorsa sesli çalışması normal. Onun dışında sorunlu model veya ürün olabilir sendeki.

Yük altındayken mi yoksa normal çalışmada mı rahatsız ediyor? Eğer PSU limitlerine yakın çalışıyorsa sesli çalışması normal. Onun dışında sorunlu model veya ürün olabilir sendeki.
Hocam bilgisayarı açar açmaz yük altındaymış gibi çalışıyor, öyle de devam ediyor. Zaten rahatsız eden de bu. Yani boşta çalışırken de bu kadar ses olmamalı diye düşünerek parça parça değiştirdim, şimdi sıra PSU’ya geldi işte.

Hocam bilgisayarı açar açmaz yük altındaymış gibi çalışıyor, öyle de devam ediyor. Zaten rahatsız eden de bu. Yani boşta çalışırken de bu kadar ses olmamalı diye düşünerek parça parça değiştirdim, şimdi sıra PSU'ya geldi işte.

Sorunlu olabilir. Bende de kaliteli bir markada benzer sorun yaşıyordum değiştim düzeldi.

Sorunlu olabilir. Bende de kaliteli bir markada benzer sorun yaşıyordum değiştim düzeldi.
Bir buçuk yıl kadar önce vatandan almıştım. Sanırım hala garantisi var, yollayacağım ama 650W olduğu için değiştirmek de istiyorum aslında. Ses konusunda beni üzmeyecek, tavsiye edilen yeni bir tane alıp garantiden geleni elden çıkaracağım. Şimdilik planım bu yönde bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı