75Hz FreeSync monitör 75 üzeri FPS'de yırtılma yapar mı?

Kadir1441

Centipat
FreeSync deneyimi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. 75Hz FreeSync monitörde FreeSync açık olduğu halde 75 FPS aşıldığı zaman yırtılma ve takılma olur mu? @Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. FreeSync'in çalıştığı belli bir aralık var ona dikkat ederek alınız bilip bilmeden yorum yapmayı seven çok kişi var. Bu konuda yardım isteyen varsa yardımcı olurum.
144hz adaptive sync monitörüm var görüntünün yırtılmaması için FPS in 48 ile 144 arasında olması gerekiyor. 48 altına inerse görüntü bozulmaya, 144 üzerinde ise yırtılmaya başlıyor.

144hz adaptive sync monitörüm var görüntünün yırtılmaması için FPS in 48 ile 144 arasında olması gerekiyor. 48 altına inerse görüntü bozulmaya, 144 üzerinde ise yırtılmaya başlıyor.
Evet, dogru. Söylediğiniz şekilde olmalı keşke daha önce yazsaydınız da bu şekilde bir mağduriyet yaşamasaydım. Başkası bilip bilmeden konuşanlara aldanmasın diye konuya açıklık getirdim bende.

Kullandığın sistem demek ki 75 FPS ve üstü verebilecek kadar güçlü değil. Sen oyunda 100 FPS yada üstü görebilirsin ama saniyede yazılan 75 karenin birkaçı 75 FPS'nin altına düşüyorsa kırılma olur.

Senin kullandığın sistem yetersiz suçu bize atmaya kalkışma @Kadir1441
Yanlışınızda ısrar edip suçu sisteme falan atmayın lütfen rica ediyorum. Bizzat deneyip şahit oldum daha sonra sağlam yönetici ve moderatörler gerekli cevabı verdiler bana size artık cevap verme tenezzülünde bile bulunmak istemiyorum. Bir özür dileyip hatanızı kabul edeceğinize yağ gibi üste çıkmaya çalışmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı