Satıldı 7700K, GTX980 Ti, 16GB, H100i v2, 400C, M12ii 620Evo sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Ginnn Dostum bu fiyata kimse senin sistemini almaz, kendisi sıfır toplar, çünkü toplayacakları sistem yeni nesil ve GTX 1070 TI GTX 980 TI'dan daha iyi bir ekran kartı. Sen yeni bir sistem toplayacak olsan benim topladığım gibi bir sistem değil de nasıl bir sistem toplayacaksın merak ettim açıkçası.

@Ginnn Dostum bu fiyata kimse senin sistemini almaz, kendisi sıfır toplar, çünkü toplayacakları sistem yeni nesil ve GTX 1070 TI GTX 980 TI'dan daha iyi bir ekran kartı. Sen yeni bir sistem toplayacak olsan benim topladığım gibi bir sistem değil de nasıl bir sistem toplayacaksın merak ettim açıkçası.
Her şeyden kısmayarak üstünden 3 sene geçse bile sıkıntı çıkarmayacak bir sistem toplardım. Pantheon'a sorun isterseniz, sizin yaptığınız sistemi gerçekten bu bütçeye tavsiye eder miymiş?

@Ginnn Dostum topladığım sistem çok iyi, niye tavsiye etmesinler benim topladığım sistemi ben onu anlamadım, çok biliyorsan sen bir sistem toplada göreyim. @So Justice Ekipmanlar olmadan 6000 TL'mış. Ben kirletmiyorum, sadece düşüncemi söylüyorum fakat alakasızca benim topladığım sisteme laf atılıyor ve ben yüzünden sinirleniyorum.

Son düzenleme:
Satıcı sonuçta kimseye zorla bir şey satmıyor. Sıfır toplamak isteyen toplayabilir. 2. el ilanında sistem toplayıp atmanız hoş değil.
Ben istedim zaten atmasını hocam, benim açımdan bir sorun yok o konuda.

Dostum topladığım sistem çok iyi, niye tavsiye etmesinler benim topladığım sistemi ben onu anlamadım, çok biliyorsan sen bir sistem toplada göreyim.

Bütçe sıkıntılı olmasaydı toplayacağım en yakın sistem böyle olurdu:
1532180368307.png

6000₺ ile PC toplayacak olsam veya forumdaki, çevremdeki herhangi birine 6000₺ civarında bir sistem önerecek olursam da önereceğim sistem budur:
1532180694620.png

Not: Ben sinerji'den topladım, başka sitelerde fiyatlar biraz farklılık gösterebilir.

Direk bir ekran kartı koyup, diğer parçaları kategori kategori gezip en ucuzları ekleyerek PC toplanmaz, zor yoldan öğrendim hatta tecrübe ettim bunu.

Ben istedim zaten atmasını hocam, benim açımdan bir sorun yok o konuda.

Bütçe sıkıntılı olmasaydı toplayacağım en yakın sistem böyle olurdu:
Eki Görüntüle 317146

6000₺ ile PC toplayacak olsam veya forumdaki, çevremdeki herhangi birine 6000₺ civarında bir sistem önerecek olursam da önereceğim sistem budur:Eki Görüntüle 317149

Not: Ben sinerji'den topladım, başka sitelerde fiyatlar biraz farklılık gösterebilir.

Direk bir ekran kartı koyup, diğer parçaları kategori kategori gezip en ucuzları ekleyerek PC toplanmaz, zor yoldan öğrendim hatta tecrübe ettim bunu.
Topladığın sistem çok iyi dostum, GTX 1060 kesinlikle GTX 1070 TI'dan daha iyi bir ekran kartıdır. (!) Farklı farklı sitelerden parça alınmaz demişsiniz fakat ben sadece 2 tane site kullandım sistemimi toplarken, ayrıca tüm parçaları farklı farklı sitelerden alıp, hiç sorun yaşamamışlar var, sen nasıl sorun yaşadın ben anlamadım? Benim topladığım sistem daha iyi hala aksine iddia ediyorsan senin hiçbir donanım bilgin yoktur demektir, daha da seninle tartışmayacağım.

Abicim sen ne diyorsun? Bi' tekrar okur musun?
Farklı farklı sitelerden parça alınmaz demişsiniz fakat ben sadece 2 tane site kullandım sistemimi toplarken, ayrıca tüm parçaları farklı farklı sitelerden alıp, hiç sorun yaşamamışlar var, sen nasıl sorun yaşadın ben anlamadım?
Ben böyle bir şeyi nerede demişim, ne zaman demişim? Başka sitelerde fiyatlar farklılık gösterebilir dedim, farklı sitelerden sorun çıkarmak ne? Kendi bilgisayarımı zaten 152 tane ayrı siteyi kullanarak aldım zaten, ne saçmalıyorsun sen? Küplere bindirdin iyice beni. Okuduğunu anlayamıyorsan eğer, git anlayan birinden yardım iste.

Topladığın sistem çok iyi dostum, GTX 1060 kesinlikle GTX 1070 TI'dan daha iyi bir ekran kartıdır. (!)

Ayrıca buna da değineyim hemen, peşin peşin yazmışım sistemin hemen altına:

O bütçeye 1080 de koyulur paşalar gibi ama ondan sonra "ah vah niye koydum" diye dövünürsün.

Ayrıca buna da değineyim hemen, peşin peşin yazmışım sistemin hemen altına:

O bütçeye 1080 de koyulur paşalar gibi ama ondan sonra "ah vah niye koydum" diye dövünürsün.
Amaç zaten en ucuz sitelerden alıp, en iyi sistemi dizmek değil mi? Ayrıca GTX 1070 TI ile GTX 1080 eşit güçte, sen neyin kafasını yaşıyorsun ben çözmedim. Topladığım sistem de dengeli, dövünmem de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı