7700XT Wattman hatası devam ediyor mu?

Hocam sonuç olarak bir kere sistem alacağım için insan sorunsuz olsun istiyor, içi rahat olsun istiyor. 7700XT'de de WattMan hatası alan kişileri gördüm de o yüzden içim huzursuz oldu yoksa almayı istiyorum gerçekten güçlü bir kart.

içiniz rahat olsun hocam gayet güzel kart dediğim gibi kötüleyenlere kulak asmaya gerek yok.

Ben açıkçası yaşayan görmedim yaşayanların sistem bileşenleri nelerdi onları da öğrenmek lazım Rampage PSU ile ekran kartına suç atmak saçma olur çünkü :D
GPU: 7700XT
CPU: 7500F
Anakart:Gigabyte A 620-MH
Ram:Corsair Vengeance
SSD: WD blue SN5000 1 TB
Kasa: Deepcool MATREXX 50 700W ( kasanın içinde güç kaynağı)

Düşündüğüm sistem bu hocam bunda sorun olur mu?

GPU: 7700XT.
CPU: 7500F.
Anakart: Gigabyte'a 620-MH
RAM: Corsair Vengeance.
SSD: WD blue SN5000 1 TB.
Kasa: DeepCool matrexx 50 700W ( kasanın içinde güç kaynağı)

Hocam bu anakart ile overclock yapamazsınız haberiniz olsun eğer yapmam diyorsanız kalabilir.

GPU: 7700XT.
CPU: 7500F.
Anakart: Gigabyte'a 620-MH
RAM: Corsair Vengeance.
SSD: WD blue SN5000 1 TB.
Kasa: DeepCool matrexx 50 700W ( kasanın içinde güç kaynağı)

Bu fiyata evet alınır bütçen çıkıyorsa 7800XT öneririm. Parça parça olarak daha kaliteli bileşenler kullanılır.

1 TB SSD'ye yükselttiğimde 33500 civarı.

O zaman almazdım 34.900TL'ye parça parça 7800XT sistem toplanabiliyor bütçem çıkmaz diyorsan alınır.

Bu fiyata evet alınır bütçen çıkıyorsa 7800XT öneririm. Parça parça olarak daha kaliteli bileşenler kullanılır.
Hocam bütçe bu kadar maalesef ama yukarda arkadaş demişti Güç kaynağıyla ilgili bişeyler de bu sistemde ki güç kaynağı 7700XT'ye sıkıntı çıkartır mı acaba ( PF 700)

Hocam bütçe bu kadar maalesef ama yukarıda arkadaş demişti güç kaynağıyla ilgili bir şeyler de bu sistemde ki güç kaynağı 7700XT'ye sıkıntı çıkartır mı acaba ( pf 700)

O sisteme 700W fazlasıyla yeter DeepCool kötü marka değil sorun çıkaracağını sanmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı