7750 TL sistem ve monitör önerisi

Siz olsanız hangi sistemi tercih ederdiniz?

• MSI Aegis-X

Oy: 0 0,0%
  • Toplama PC

Oy: 53 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    53
Adam istemiyorsa istemiyordur para onun değil mi ? Z270+İ7 7700K+GTX1070+16GB DDR4 RAM ve 600W PSU sisteminizin ana bileşenleri olsun benim tavsiyem bu yöndedir monitörde mümkünse 2K veyahut 1080P 144HZ olsun.

Sen Z170 anakarta 7700K takmışsın o yanlış kasa, soğutucu ve PSU seçimini doğru bulmadım daha iyisi yapılabilir elimden geleni yapıp paylaşacağım.

Yayın odaklı işlerin çoğunda, Ryzen işlemciler daha performanslı oluyor. En temelinden daha fazla işlem birimine sahip. Bu bile büyük artıdır. Olumsuz yorumları da kimden duydunuz acaba? Ne dedi de onu merak ettim. Hele yayın açmak gibi işlerde, Intel işlemcilere fark atan bir Ryzen'ı bu konuda kötülemesi daha bir komik.

Evet para onun. Ama 2 sene sonra işlemcin neden kötü demesini istemiyoruz. Neyse madem istemiyorsun ben sana bir tane dizeyim.
  • MSI Z270
  • I7 7700K
  • Corsair 16 GB RAM
  • Kasa'yı siz seçin
  • Aerocool Kcas 750W +80 PSU
  • Samsung 950 Evo SSD
  • WD Blue 2TB HDD
  • Viewsonic VX2778

@JohnMacTavish Dostum kusura bakma ama bu sistemin benden olumlu yorum alamaz :).
Hayir AMD'yi kotuleyen cahil "Cahil" insan kim acaba? O gun de birisi MSI anakartin birinde sorun yasamis diye MSI anakart almayin diyordu. Agzi olan konusuyor. Ryzen'e laf atamazlar. Bahsettigin kisiler "Intel ve invidya" fanlari. Kendileri teknolojiden bihaber olup bir de sallama sallama yazi yaziyorlar. Burada 394929020484 kanit ile Ryzen'in daha guclu olsugunu kanitlayabilirim. Oyun performansina laf atanlara da cevabim ise 10 "Fepese" yuksek diye daha guclu bir islemciden vazgecmem.

Ryzen'in neresine laf atiyorlar anlamiyorum. Eski "Efix" islemciler gibi yuksek guc tuketmiyor, aksine Intel'den dusuk guc tuketiyor. Gucleri ise muazzam. R7 1700 VS 7700K karsilastirmasinda her ne kadar 7700K'nin oyun performansi iyi olsa da Ryzen daha guclu. "Efix" islemciler gibi isinmiyorlar da. Fiyatalri da daha ucuz.

Su cahil cahil yazanlardan nefret ediyorum. Insanlarin kafasini bulandiriyorlar.

indir.jpg

Su "Intel ve invidya" fan boylarina soylemek istedigim :D.
Hayir bir de bize sonra AMD fani diyorlar daha da gicik oluyorum. Biz gerektigi yerde G4560'i oneriyoruz, GTX 1080 ve 1070 dururken RX 480 CF yapin demiyoruz veya AMD'nin kotu tarafini gizlemeye calismiyoruz. Gerketiginde Intel veya gerektiginde Nvidia oneriyoruz. Biz vu yuzden fan olmuyoruz ama "Intel ve invidya" fanlari iste boyle RX 480 dururken GTX 970 oneriyorlar veya R7 1700 dururken 6700K onermeler felan. Bir de her turlu AMD'yi gommeye calisiyorlar.

@Neko ve @TechnoBey hocam bu sistem iyi mi ? Bu şekilde alabilir miyiz klavye ve akım koruma prizi ekledim monitör ve sistem doğrumu son kez teyit edebilir miyiz ?
sistem2.PNG

@JohnMacTavish Dostum "Fanboy" değiliz ama Twitch yayıncıları neredeyse hepsi intel kullanıyor. Bundan kaynaklı intel istiyoruz , olumlu olumsuz eleştirileriniz ve sistem önerileriniz için teşekkür ediyoruz. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı