7750 TL sistem ve monitör önerisi

Siz olsanız hangi sistemi tercih ederdiniz?

• MSI Aegis-X

Oy: 0 0,0%
  • Toplama PC

Oy: 53 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    53

Aynen katılıyorum. Kendim aldım zamanında FX 6300, bende ise Phenom II 975 BE vardı. Fx 6300 öyle rezim bir fps verdiki eskiyi taktım işlemciyi geri yolladım. O zamanlar düzgün bi amd işlemci olmadığından i5'e yöneldim ve hala aynı işlemci duruyor.

2k Mönitör alabilirsiniz 1070 sonuşta çok güçlü bir kart 1440p için üretilmiş kart.

Aynen öyle FX zamanlarinda irtibari çok fazla geriledi, haliyle insanlar korkuyor

@Silinen üye , @Neko , @FantastikTürk , @Jira
Sistem darboğaz yapacak şeklinde 1-2 mesaj aldık, ne diyorsunuz bu konu hakkında dostlar?

Hangi sistem ? Atar mısınız ?

AMD Ryzen 7 1700 ile GTX 1070 mi darbogaz yapacak? Ya gene agzimu actiracaklar. Ne darbogazi? Gene kim sacmaliyor? Ne sacmaliyor? Cahil cahil yaziyorlar. Gene "Intel" fanlari AMD'yi kotuluyor. Bu sacma sapan mesajlari kim yaziyor? Hangi forum? Bir link versene sunlara agzinin payini vereyim.
Kesinlikle darbogaz yok dostum. Monitoru 2K aldigin surece sıkinti olmaz. 1080P alirsan o kadar az olur ki farkina varmazsin. Cok guclu bir islemci cunku elindeki.

Ya adamlar bilip bilmeden konuşuyor uğraşmaya deymez ya.

Özel mesajdan bu forumdan bazı kişiler mesaj attı hocam..

Özel mesaj açıldı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…