7750 TL sistem ve monitör önerisi

Siz olsanız hangi sistemi tercih ederdiniz?

• MSI Aegis-X

Oy: 0 0,0%
  • Toplama PC

Oy: 53 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    53
Hayırlı olsun tekrardan.
Hayırlı olsun. Fotoğrafları bekleriz.
Hayirli olsun :).
"BoL FePeSeLi, MaVi EkRaNsIz OyUnLaR" :D.
Insallah sistemi kurdugunuzda iyiki Technopat varmis demeniz dilegiyle :)...
Hayırlı olsun. Bekliyoruz :kedi:
Başkan akşam fotoğrafları bekliyorum. senin sistemin neredeyse aynısını bende siparis verdim. konusmalar hoşuma gitti. :)
Hocam linkleriyle birlikte sistemi paylaşabilir misiniz

Merhaba , ben kuzeni :) Ya ben ya kuzenim paylaşacaktı fotoğrafları benden olsun dedik. Konuya öncelikle @bgiannis kuzenimi etiketliyerek başlıyorum arkadaşlar şuan kurulum işlemleri tamamlandı. Akşamda Windows 10 kurulumu ardından Benchmark , FPS vs. tüm testleri yapacağız. Sistem canavar oldu öncelikle sistemin fotoğrafını atıyorum buraya neyi ne kadar nerden aldık soruları kalksın ortadan ardından tam kurulu fotoğraflarını paylaşıyor olacağım. Herkese olumlu , olumsuz desteklerinden ve eleştirilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız Technopat :like:

Sistemin son halini gönderiyorum dostlar. @Neko @Jira @TechnoBey
Eki Görüntüle 227943
Corsair Red 3200 8x2 Ram'ler : 744TL
Asus 2k 23.8 inch Monitör : 1399 TL

Toplam : 7581 TL

Herkese teşekkürler.. İstanbul'da güvenebileceğim kasayı birleştirecek bir yer kaldı 50-100 TL çok önemi değil verebilirim. Bildiğiniz bir yer varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Buradan itibaren ise fotoğraflar :
IMG_6902.jpg

IMG_6906.jpg
IMG_6907.jpg
IMG_6908.jpg

Tekrardan herkese teşekkür ediyoruz. İyi forumlar diliyoruz @bgiannis :matrix:

Auuuuuuuuu süper sistem olmuş.
Sev onu, öp onu, yala onu kyaaa :kedi:

Sondakini yapmasan da olur (y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı