7750 TL sistem ve monitör önerisi

Siz olsanız hangi sistemi tercih ederdiniz?

• MSI Aegis-X

Oy: 0 0,0%
  • Toplama PC

Oy: 53 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    53
Hocalarım uğraşmayın. Adam fanboyluğa takmış. Belli ki ya parasını sevmiyor ya çok zengin. Bir de Vatan dedi ya. Ben o paraya hiçbir şeyden kısmadan 1080 sistem toplardım.

Bekliyorum dostum sistem tavsiyeni. Ayrıca Vatan'dan başka yer yok burada sistem toplayabileceğim. Mümkünse vatan'dan dizersen bu arada eleştirin için teşekkürler

Hocam beklemeyin, çünkü toplanan. İnternetten sipariş verin, bizim önerdigimiz sitelerden. Vatan gibi saçma yerden sakız bile almam. Ağzımda yanar.

@Neko'nun attığı sistemde SSD SAMSUNG 850 ile değiştirildikten sonra gayet güzel olacaktır.
Buda benim tavsiyem.

Son düzenleme:
Hocam beklemeyin, çünkü toplanan. İnternetten sipariş verin, bizim önerdigimiz sitelerden. Vatan gibi saçma yerden sakız bile almam. Ağzımda yanar.

Nereden toplamamı önerirsin ayrıca kurulum işlemini kendim yapmayacağım Vatan'da hazır toplanıyor(PC kurumu) yapılıyor. Bundan kaynaklı Vatan ilk önceliğimiz.

@MrJacues Nanokatalog'dan alıp kendiniz toplamalısınız.

Nano Katalog Güvenilir mi?

Yani size o sistemi toplarken içim gitti çünkü GTX 1080 alınabilirdi o para ile.

Youtube'da milyonlarca sistem toplama videosu var. İzleyerek öğrenirsiniz nasıl toplayacağınızı.

Yok ben yapamam derseniz Sinerji veya Teknobiyotik isimli mağazalardan bir sistem toplayalım. Toplayıp hazır bir şekilde gönderiyorlar onlar.

Evet, evet kendileri kuruyorlar. Termal macunu parmaklarıyla sürüp anakartı dövüyorlar. Kendiniz kolayca toplayabilirsiniz Technopat'ın videolarını izleyip. Nanokatalog, Webdenal gibi sitelerden toplamanız daha iyidir. Eğer Intel fanboyluğunu bırakırsanız size iyi bir sistem toplayabilirim.

Bu arada İntel alıncada sizi üzmez merak etmeyin bu kadar yermişler ama tabii diyenler sizin iyiliğiniz için diyor RYZEN 7+1080 sistem alınabilir başka sitelerden o bütçeye.

Biz memnun oluruz bir fanboyluğumuz yok Ryzen sistem bekliyorum sizden monitör dahil lazım fakat sizleri bekliyorum toplayıp gönderebilecek istediğiniz siteden dizebilirsiniz fotoğrafını buraya bırakırsanız bizde fikir sahibi olalım. Teşekkürler şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…