7750 TL sistem ve monitör önerisi

Siz olsanız hangi sistemi tercih ederdiniz?

• MSI Aegis-X

Oy: 0 0,0%
  • Toplama PC

Oy: 53 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    53
Herkese Ryzen aldırabildiysek ne mutlu. Biz AMD'den para almıyoruz. Amacımız sizlere en iyi ve en Fiyat/Performans bilgisayarı toplamada yardımcı olmak. Intelin sizi soymasını istemiyoruz. Son olarak şunu sorayım. Sizce İ7 6950X nasıl bir işlemci? Hepinize göre mükemmel bir işlemci. Ve Ryzen 1800X ufak bir OC ile size o performansı sunuyor. Arada ise 5000 TL'lik bir fark var. Umarım anlayabilmişimdir. Bu yüzden AMD daha F/P. Hepinizin sistemleri hayırlı olsun.

Arkadaşlar sadece çok acelecisiniz. Bakın am4 uyumlu sıvı soğutucularda çıkıyor artık. Malesef bazı şeyler 1 günde olmuyor. Hemen ısınma problemi var diye milleti kandırmaya gerek yok.
1492690971111.png

İşlemci soğutucusu takmadan kullanmak mı? Sonra Ryzen ısınıyor derler.
Yanıyorsun Ryzen abi bile derler hocam.

Herkese Ryzen aldırabildiysek ne mutlu. Biz AMD'den para almıyoruz. Amacımız sizlere en iyi ve en Fiyat/Performans bilgisayarı toplamada yardımcı olmak. Intelin sizi soymasını istemiyoruz. Son olarak şunu sorayım. Sizce İ7 6950X nasıl bir işlemci? Hepinize göre mükemmel bir işlemci. Ve Ryzen 1800X ufak bir OC ile size o performansı sunuyor. Arada ise 5000 TL'lik bir fark var. Umarım anlayabilmişimdir. Bu yüzden AMD daha F/P. Hepinizin sistemleri hayırlı olsun.
Çok doğru söylediniz hocam. AMD her zaman F/P dostu oldu bizlere.

Benim dönemimde AMD ön planda değildi intel bir sistem dizdim. Asus Maximus VIII Hero Intel Anakart , 6700K işlemcili , GTX Strix 970 O.C'li , 16 Gb RAM (2x8) dual kit'li bir sistem oldu gayet memnunum kuzenede aynısını önerdim AMD kullanmadım çünkü benim dönemimde AMD ısınma vakası çok fazla idi sonradan Ryzen sistemde ne oldu ne bitti bilemiyorum açıkcası ondan korkarak yaklaştık biraz. :)

AMD FX tam bir felaketti. Haklisiniz, AMD'ye on yargi ile yaklasmanizin "Neredeyse" tamami AMD'nin sucu. Adam gibi bir seri cikaramadi yillardir. FX 9590 mesela, 220W TDP degeri vardi, resmen trafo. Bir de isinma sorunu hele ki performansinin cok kotu olmasi tam bir fiyaskoydu. Neyseki AMD bu sene ekran kartindaki basarisini islemcilere de yansitabildi.
Ilk basta AMD'yi kotuleyenlere ne dedim? Cahil dedim. Biliyorum ki onlar teknolojiden bihaber. Sogutucusuz islemci kullanmak nedir? Kutudan sogutucu cikmadi diye takmamislar. O kadar cahiller. Ha bir de, AMD gecen hafta miydi, indan once mi bilemiyorum. Bir guncelleme yapti. Ryzen'ler BIOS'ta 20 derece yuksek gozukuyordu. Tabii insanlsr suphelendi. Bazi cahiller de bunu hemen Ryzen'e yuklenebilmek icin kullandilar. AMD gelen guncelleme ile duzeltti bunu. Bu kadar sacma soaan dusunceler varken Technopat gibi nimeti bulmak zor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı