7750 TL sistem ve monitör önerisi

Siz olsanız hangi sistemi tercih ederdiniz?

• MSI Aegis-X

Oy: 0 0,0%
  • Toplama PC

Oy: 53 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    53
Hocam memnun musunuz sisteminizden :)?
Gayet Memnunum şu anlık, sadece ramleri 2133 mhzden 3200'e yükseltme olayını beceremedik MSI Bios'ta, ilk denememizde ram voltajlarını ayarlayamadık PC kendisini kapattı, anakartın pilini çıkartıp Bios resetleyerek tekrar açtık, şu an yine 2133 detaylı anlatan bi video veya konu bulabilirsem tekrar deneyeceğim 3200'e yükseltmeyi.. Biraz bakındım ve 2133 ve 3200 arasında muazzam bir fark olacağını söylüyor herkes..

FPS testi için dün PUBG(Players unknown battleground) indirdim sisteme, bu akşam 2k ve 1080p de FPS değerlerini paylaşacağım, MSI Afterburner yardımıyla CPU, GPU kullanım ve sıcaklıklarıda videoda mevcut olacaktır.. @H. Hüseyin @JohnMacTavish

Sonraki FPS testimi de Ghost Recon : Wildlands üzerinde yapmayı düşünüyorum grafik olarak GTA V'ten daha ileri düzeyde bir oyun olduğu için biraz daha zorlayacaktır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
msi-motherboard-am4-click_bios_5-a_xmp.jpg

Arkadaşlar buraya da baktığınıza emin misiniz? @bgiannis @MrJacues

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı