78000 TL'ye Monitör Dahil PC Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sipariş verdiyse toplama videosunu merak ediyorum

Tahmin yürütüyorum: Konu sahibi 7800₺ yazacakken 78000₺ yazdı. Konu açıldı fakat konu sahibi bir sebepten dolayı ban yediği için cevap veremiyor.
Biz en iyisi 7800₺ bir sistem önerisi verip kaçalım. 78000₺'si olan adamın tek işi oyun oynayıp yayın yapmak olamaz. O kadar parası olsa bile israf etmiş olur.

Tahmin yürütüyorum: Konu sahibi 7800₺ yazacakken 78000₺ yazdı. Konu açıldı fakat konu sahibi bir sebepten dolayı ban yediği için cevap veremiyor.
Biz en iyisi 7800₺ bir sistem önerisi verip kaçalım. 78000₺'si olan adamın tek işi oyun oynayıp yayın yapmak olamaz. O kadar parası olsa bile israf etmiş olur.
Bence 78.000₺´si olan adam birilerini tutup bilgisayar toplatır :D Eğer konu cidden 7800₺ ise geçmiş olsun bunca hayal boşa gidecek :D

İyi dedin kral. Kesin ban yedi bence de :D .

i9-7900X - SLI RTX 2080ti - 64GB 4000MHz RAM - Uygun kasa ve soğutma sistemi + Ekipman
Bunları topladığınızı farz edelim 78K parayı aşmaz. Sanırım 1 sıfır fazla koydunuz.
O paraya prefabrik ev + araba + sistem toplanır. Kendi yaşam alanı oluşturulabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı