7800x3D için anakart önerisi

Bütçe
11000

beko588

Megapat
Daha fazla  
RAM
2x16 6000mhz DDr5
İşlemci
Ryzen 7 7800x3d
Merhaba.

Yakın zamanda Ryzen 7 7800x3D işlemciye sahip sistem topluyorum fakat anakart olarak ne alacağıma karar veremedim açıkçası. Bana tavsiye edebileceğiniz geleceğe dönük PCI 5.0 destekli E-ATX anakart modelleri nelerdir? İleride 3 4 nesil ileri işlemciler geldiğinde bile rahat rahat anakartıma takabilmek istiyorum AM5 platformunda.

ASUS TUF X670e Plus modelini beğenmiştim fakat çoğu kişi kötü tecrübeler edinmiş. Bu yüzden almaktan vazgeçtim.

B650 modelleri içerisinde ne önerirsiniz?

MSI MAG X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe x670 için bu seçilebilir

Hocam e-ATX en kötü ATX bakıyorum ayrıca bunda yanlış görmediysem PCI 5.0 yok.

MSI MAG X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu modele ne diyorsun hocam. Uzun süre idare eder mi? problem yaşayan duydunuz mu?

MSI mag x670e tomhawk wifi

Duymadım hocam isterseniz onu da alabilirsiniz ileride OC yapmak isterseniz işinize yarar zaten üst seviye bir işlemciniz var.

Hocam uzattım ama ASUS ROG B650E-F hakkında ne düşünüyorsun? Sanırım bunda ROG B650E-E modeline göre daha az anakart pin girişi varmış OC yapılmıyormuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı