8.000₺ sistem için AMD vs Intel

Amd'mi Intel'mi?

• Oy verenlerin toplamı
    84
  • Anket kapandı .
Mr.Berat
Intel almanın mantıklı bir açıklamasını yapar mısın bana?

Daha stabiller. Piyasaya ilk adım atan şirket. İşlemcilerin çoğunun içinde iGPU var. En önemlisi yıllardır işlemcileri süper. AMD gibi son 3 yılda adam akıllı işlemci üretebilen bir şirket değildir Intel. FX serisi işlemcileriniz güzel ısıtıyor mu bari?

AMD Fanboyu olduğunuz tavırlarınızdan çok belli.

Ben Intel diyorum. Intel işlemciler ile daha memnun kaldım.

Tabii ki AMD. Ben AMD kullanıyorum memnunum ama ekran kartı tarafında Nvidia tabi ki

8000 TL PC için AMD daha iyidir. Çok üst düzey sistemlerde tabi ki Intel kullanılabilir. Ama bu bilgisayar orta segment bir PC olacağı için AMD önermek daha mantıklı. Umarım 8000 TL için üst düzey PC demiyorsundur.

Siz kimsiniz hakim misiniz de size açıklama yapıyorum? Açıklama falan yok.
Intel fanboyu görüldü. Forum burası. Ürün öneriyorsan açıklamasını yap bari. Intel almışsın şimdi kendini kandırıyorsun kazık yemedim diye hahaha. İ7 4/8 çekirdeğin ile iyi günler sana

Fanboy falan değilim. İster inanın ister inanmayın,size kalmış. Intel'in AMD'yi geçmesi bize yarar çünkü rekabet kullanıcıya yarar ve gerçekten fiyat yüksek olmazsa o zaman neden Intel almayalım? Bu sistem üst düzey bir sistem değil ve bu sisteme AMD önermek daha mantıklı olur.

O zaman araba olarak sadece Ford önerelim çünkü piyasaya ilk adım atan şirket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…