EDOVI
Hectopat
Daha fazla
8 GB 4060 Ti ekran kartım - işlemcim i5 14600KF (2 fanlı sıvı soğutma kullanıyorum)
Bu 2K monitöre geçmeyi düşünüyordum ancak aklıma bir şey takıldı,
2K'da PC performansında çok düşüş olur mu? Ekran kartı 8 GB olduğu için yetersiz geleceğini okudum bazı yerlerde.
Ekran kartı yükseltmek istemiyorum. 48 GB RAM kullanıyorum, 2x24. Acaba RAM fazla olduğu için sıkıntı olmadan çalışır mı?
Veya daha fazla RAM takmak ekran kartımı 2K oyun performansında rahatlatır mı? Yani 4x24 96 GB yaparak 2K'ya geçiş yapabilir miyim?
www.akakce.com
Bu 2K monitöre geçmeyi düşünüyordum ancak aklıma bir şey takıldı,
2K'da PC performansında çok düşüş olur mu? Ekran kartı 8 GB olduğu için yetersiz geleceğini okudum bazı yerlerde.
Ekran kartı yükseltmek istemiyorum. 48 GB RAM kullanıyorum, 2x24. Acaba RAM fazla olduğu için sıkıntı olmadan çalışır mı?
Veya daha fazla RAM takmak ekran kartımı 2K oyun performansında rahatlatır mı? Yani 4x24 96 GB yaparak 2K'ya geçiş yapabilir miyim?
Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!