8 GB RAM ile 4.6 GB donanıma ayrılmış gözüküyor

burk19

Hectopat
İşlemci
AMD A8 7650K
Arkadaşlar merhaba, bende 8 GB RAM var ama donanıma ayrılmış olan 4.6 GB gösteriyor ve kullanılabilir 3.4 GB olarak gözüküyor. Fotoğraf ekledim. Ekran kartım yok acaba o yüzden olabilir mi? Ekran kartı yerine kullanılan gibi. Çok oyun oynamıyorum ama oynadıklarıma etki etmese yeterlidir. PC 64 Bit. Nasıl çözebilirim?

IMG_20230218_200833.jpg

Hocam üstteki ilk mesajı atan arkadaş istedi diye PC'yi açtım yani sabahtan beri kullanmıyordum da yeni açtım yarın PC açtığımda yine bakacağım dikkat etmemiştim hiç teşekkür ediyorum size.

Hocam merak etmeyin o kadar değildir. Öyle şey olsa o bölgedeki herkes toz olur. Ya sensör bozuk ya da Windows sensörleri bozuk. Büyük ihtimal 30-40 arası çalışıyordur.

Hocam merak etmeyin o kadar değildir. Öyle şey olsa o bölgedeki herkes toz olur. Ya sensör bozuk ya da Windows sensörleri bozuk. Büyük ihtimal 30-40 arası çalışıyordur.

Aynen hocam o derece ne öyle ben sabah 3 saat falan FM oynadım yine emektar kaldırıyor bir şeyler eski biraz dediğiniz gibi sensör bozulmuştur teşekkürler. İyi aksamlar size de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı