8 Mbps OBS yayın ayarları nasıl olmalı?

Makaleler
21
Merhabalar, 8 Mbps Upload'a sahibim. Yayın ayarlarını nasıl yapmalıyım? Dün test ettiğimde aşırı kötüydü, ekran kartından işleyeceğim görüntüyü. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayına 5 MBPS upload vermelisin yanlış hatırlamıyorsam twitch 720P 60 fps için 4.4 MBPS - 5.7 MBPS upload istiyordu . Ekran kartından görüntüyü aktarmak için ordan kodlayıcıyı seçersin zaten diğer ekran ayarları tamamen sana kalmış.
Ekleme:

Yayını 1080P yapmana gerek yok çünkü 1080P yayın izlicek kişi sayısı Türkiye de çok az.

Yayına 5 MBPS upload vermelisin yanlış hatırlamıyorsam twitch 720P 60 fps için 4.4 MBPS - 5.7 MBPS upload istiyordu . Ekran kartından görüntüyü aktarmak için ordan kodlayıcıyı seçersin zaten diğer ekran ayarları tamamen sana kalmış.
Ekleme:

Yayını 1080P yapmana gerek yok çünkü 1080P yayın izlicek kişi sayısı Türkiye de çok az.
Bitrate falan kaç olmalı? Ayrıca hızlı bir oyun oynayacağım için pikselleşmemesi gerek.

Bitrate falan kaç olmalı? Ayrıca hızlı bir oyun oynayacağım için pikselleşmemesi gerek.
4200 bitrate iyi olacaktır diye düşünüyorum arada takip et yayını sorun olursa artırır yada ona göre düşürürsün.

Ben 1 Mbps boşluk bırakıp paylaşıyorum ve oyunlarda ping sorunum şimdiye kadar olmadı. Verdiğim linkten programı indirip avrupa serverlarında değerlerini paylaşırsan daha rahat yorumlanabilir. İnternet upload hızın stabil olması en önemlisi ve eğer stabilse 7k bitrate bile verebilirsin. Ama büyük ihtimalle hattın bant genişliği sınırlandırmasına takılacağı için pek stabil olmaacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı