8 Pin PSU bağlantısını 4 Pin anakarta bağlama

EdoMan

Hectopat
Katılım
1 Şubat 2015
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oncelikle herkese merhaba.
Benim Msi h97m-g43 anakartim var, anakartta 4 pin cpu guc giris var ama psu'dan 8 pin cpu guc geliyor, bu konuda cogu kisinin anakarti 8 pin psu su 4 pin ancak benimki tersi bir durum. İşlemci olarak İ5 4590 kullanacağım 4 pin güç girisi yeterli midir?
 
Kardeşim CPU için olan güç girişi 4 Pin olup anakart üzerinde sabittir . Sorununu pek anlayamadım . Birde PSU marka modelini belirtirsen daha iyi olur .
 
Bunlar 4+4 şeklinde olur ve birbirinden ayrılır.
Eğer yapışık veya ayrılmıyor ise diğer 4 pin'i dışarda kalacak şekilde takabilirsin sorun olmaz.
Yanlışlık olacağını düşünme uyum sağlamayan diğer 4 pin kısım girmeyecektir.
 
Evet 4+4 seklinde oluyor fakat aldigim anakart yeni bir anakart 8pin guc girisi olmamasina sasirdim 4 pin islemcime yeterlidir heralde.
 
Bizlerden önce adamlar bunu üretirken her bir yongasını ayrı bir şekilde düşünüyor ve tasarlayıp üretiyor 4 pin gerekiyorsa 4 pin oluyor 8 pin gerekiyorsa 8 pin koyuluyor.:)
 
DDR 2 RAM i DDR yuvasına sokanı gördüm . Uymaz dediğimiz yerlere neler uyduruyorlar. Dikkatli olalım. 4 pin olur. Olmayanı zorlamayın.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı