Ahmsef
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Çalışma düzenin neydi kaç saat çalışırdın kaç soru çözerdin düzeni nasıl oturttun odak süreni nasıl arttırdın son 5 ayda 480 alınır mı?
Benim puanım sene başından beri iyiydi. 450 falan alıyordum sene başında. 300 puandan falan yükseltmedim yani. Çalışma düzenim 50'şer adet Türkçe, fen ve matematikten oluşuyordu genelde. 150-250 arası çözüyordum denenebilir. Ayrıca 2. dönem hep branş denemelere ve genel denemelere ağırlık verdim. Hatta şöyle diyeyim. Sınav günü öncesi bile deneme çözmüştüm. O hafta 5-6 denemeye girdim diye hatırlıyorum. Anlayacağınız benim puanım sene başından beri belliydi ne olacağı. Ayrıca şunu diyeyim. Aradan geçen 3 yıldan sonra LGS'de aldığım puanın pek bir önemi kalmadı. Tüm arkadaşlarım %1'lik dilimde ve hepsi çok iyi notlar aldığından pek de özel hissetmiyorum kendimi. Hatta Atatürk fene girmek isteyip giremediğimden pek de girdiğim liseyle de övünmedim. Hepimiz LGS'de ki başarımızı unutup YKS'ye ve yazılılara odaklandık şu an öyle diyeyim. Yani kendinizi pek de kasmayın. Benim için bile LGS gülerek anlattığım bir anıdan ibaret olduysa sizin için LGS pek de bir şey ifade etmeyecek ileride merak etmeyin.