8. sınıf için zorlayacı matematik test kitap önerisi

Hocam okul denemelerini takip edin.Evde çözülen denemelerle okulda çözülen deneme aynı olmuyor.Okulda yaptığı deneme sayısının benzerini lgsde yapacaktır büyük ihtimalle.En azından benim ve arkadaşlarımın böyle olmuştu
Evet haklısınız, o yüzden sık sık deneme çözdürmeye çalıştıyorum, insan zorda olsa bir kaynağın soru tipine alıştıktan sonra soruları çözmesi daha kolay oluyor. Bundan dolayı farklı ama aynı seviyede kaynak ile onu şaşırtmak istiyorum.

Zaman sıkıntısını çözmek istiyorsanız bol kitap okutturun hele yaz tatilinde. 50 kitabı devirsin okuma hızı artar paragraf çözmekle kitap okumak bir değil. Tek yapması gereken bol kitap okumak. Henüz 7.sınıf
Kendisi 8. sınıf, kitap okumayı çok sevmiyor bu açığı paragraf ile düzeltmeye çalışıyorum ama dediğiniz gibi kitabın yeri ayrı.

Bu kadar netseniz bakayım kaynağa sağ olun.

İkisini de çözmüş biri olarak nartest kırmızı serinin tudemden katbekat daha zor olduğunu söyleyebilirim, ayrıca o soruları gözüyle çözüyormuş okyanus Master zor mu gelmiş? Nartest gerek fenomen B, fenomen geometri gerekse nitelik, şeker portakalı gibi diğer kitaplardan daha zorlayıcıdır. Ama siz gidip nartest tane tane aldıysanız orası başka. Muhtemelen nartest zor gelmiştir.

İkisini de çözmüş biri olarak nartest kırmızı serinin tudemden katbekat daha zor olduğunu söyleyebilirim, ayrıca o soruları gözüyle çözüyormuş okyanus Master zor mu gelmiş? Nartest gerek fenomen B, fenomen geometri gerekse nitelik, şeker portakalı gibi diğer kitaplardan daha zorlayıcıdır. Ama siz gidip nartest tane tane aldıysanız orası başka. Muhtemelen nartest zor gelmiştir.
Tek tek almadım, 7. sınıftayken nartestin kırmızı olan kitanı aldık dediğim gibi 30 sayfa çözdü ve soruların kolaylığından ve kalitesini beğenmediğden yakındı ve bıraktı kitabı. Bu yüzden tekrardan para israfı olmasını istemediğim için narteste sıcak yaklaşmıyorum. Bir yayın evi kitap kalitesini sınıfa göre düşürüp yükseltmiyordur diye düşünüyorum. Ayrıca zor gelseydi bırakmaktansa daha çok bağlanacağını biliyorum. Nartesti çözdüğü zamanlarda nartestten yapamadığı soruları olduğunu hiç hatırlamıyorum.

Tek tek almadım, 7. sınıftayken nartestin kırmızı olan kitanı aldık dediğim gibi 30 sayfa çözdü ve soruların kolaylığından ve kalitesini beğenmediğden yakındı ve bıraktı kitabı. Bu yüzden tekrardan para israfı olmasını istemediğim için narteste sıcak yaklaşmıyorum. Bir yayın evi kitap kalitesini sınıfa göre düşürüp yükseltmiyordur diye düşünüyorum. Ayrıca zor gelseydi bırakmaktansa daha çok bağlanacağını biliyorum. Nartesti çözdüğü zamanlarda nartestten yapamadığı soruları olduğunu hiç hatırlamıyorum.

Dediğiniz gibi olduysa alacağınız tudem yayınları para israfı olur fakat denemelerde 16-17 net yapan biri için nartest çok zordur. Lakin onun başarı seviyesine göre ideali fenomen B, all star gibi kitaplardır. Bir tık zor isterseniz nitelik yayınları iyidir. En zorunu isterseniz şeker portakalı bakabilirsiniz.

Dediğiniz gibi olduysa alacağınız tudem yayınları para israfı olur fakat denemelerde 16-17 net yapan biri için nartest çok zordur. Lakin onun başarı seviyesine göre ideali fenomen B, all star gibi kitaplardır. Bir tık zor isterseniz nitelik yayınları iyidir. En zorunu isterseniz şeker portakalı bakabilirsiniz.
Şu ana kadar denemeler çok zordu bu yüzden 16-17 yapıyorum demedi. Yetersiz süreden yapamıyorum diyor. Bu yüzden okyanus master'ına yanına nartest en zoru ise onu alacağım. 16-17 çözen birisine 3 net için daha aşağı kitaplar almak zaman kaybı olacaktır. Bu arada yanlış anlaşılma olmasın, toplam net 16-17 değil, sadece matematik netleri üzerinden konuşuyoruz. Sonradan dahil olacaklar belki yanlış anlayabilir.

Şu ana kadar denemeler çok zordu bu yüzden 16-17 yapıyorum demedi. Yetersiz süreden yapamıyorum diyor. Bu yüzden okyanus Master'ına yanına nartest en zoru ise onu alacağım. 16-17 çözen birisine 3 net için daha aşağı kitaplar almak zaman kaybı olacaktır.

Denemelerin yayınlarını belirtirseniz daha sağlıklı önerilerde bulunabilirim. Süre yetersizliği için branş denemeleri alıp yapabilirsiniz, süre tutarsanız daha iyi olur. En zorunu almanıza gerek yok, dediklerinizin aksine en zorunu almak zaman kaybı olacaktır. Önemli olan LGS tarzında en çok tipte farklı sorunun çözümünü bilmesidir. LGS tarzı olarak sinan kuzucu alabilirsiniz. Dediğim gibi en zorunu almanıza gerek yok, önce pratik kazansın daha sonra farklı soru tiplerini görsün.

Denemelerin yayınlarını belirtirseniz daha sağlıklı önerilerde bulunabilirim. Süre yetersizliği için branş denemeleri alıp yapabilirsiniz, süre tutarsanız daha iyi olur. En zorunu almanıza gerek yok, dediklerinizin aksine en zorunu almak zaman kaybı olacaktır. Önemli olan LGS tarzında en çok tipte farklı sorunun çözümünü bilmesidir. LGS tarzı olarak sinan kuzucu alabilirsiniz. Dediğim gibi en zorunu almanıza gerek yok, önce pratik kazansın daha sonra farklı soru tiplerini görsün.
En zorunu seçiyor almam kendimden bildiğim bir durumdan kaynaklanıyor. İkimizde kolay sorulae karşında sıkılıyor test kitabı kenara fırlatıyoruz. Kendisi kitap başında tutabilmek adına zor seçiyorum. Şu ana kadar okullarında hız denemelerine girdiğini biliyorum, evde ise matematik adına yanıt yayınları diye bir deneme buldum onu çözdüyorum. İlerleyen zamanlarda bulabilirsem özdebir ve sonuç yayınlarının denemelerine de sokacağım.

Fenomen B,Fenomen Geometri tabanlı soru bankası,MUBA Yayınları Mutlak Başarı soru bankası,Mozaik,Okyanus Yayınları Master(bu diğerlerine göre bir tık daha kolay).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı