8. sınıf soru bankası önerisi

Matematikte sinan kuzucu ve fenomen a düşündüm, sizin önerileriniz nedir diğer derslerde?

Ayrıca hız yayınlarının ilk dönem sonu çıkacak olan ilk 500 soru bankasinada bakmanı tavsiye ederim (Full yeni nesil oluyor.) Onun disinda newton yayinlari iyidir karekok iyidir gezegen yayinlari olabilir ve fenomen olur tabii ki.

Kaç soru çözdünüz.

Ben günde 300 500 arası çözüyordum son zamanlarda onun dışında ara tatile kadar günde 100 200 arası çözdüm. Ayrıca denemeleriyle anlaştığım dershanenin çok mükemmel bir kütüphanesi vardı orada çalışıyordum sürekli. Son ay kamplara katıldım farklı yerlerdeki denemelerinde ilk 20ye girince bedava gidiyordun sonraki kampa.

Peki ya sizce dershaneye gitmelimiyim.

Kaç aldınız.
Dershaneye giden, 5489 kalem kullanan, dershaneyi hayatı yapan kızdan kat kat yüksek aldım. Arkadaşların gidiyorsa isteyebilirsin parayla. Cevap anahtarı almayı unutma :D Bana hep unutuyorladı gidiyordu güzelim deneme.
Kaç soru çözdünüz.
Çok çözmedim. Mart ayına kadar günlük 130. Marttan sonra her gün deneme+50 soru bırakıyordum. Ben çoğunlukla okulda çalıştığım için evde rahat takıldım. Ama şanslıydım. Matematik zor gelse batırırdım.

Dershaneye ben gitmedim açıkçası. Çok bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.

Ah be hocam. Gene de puanınız çok da kötü değil. Olur böyle hatalar hayatta yaa. :)
Sınavsıza yerleştim :D Sporda ilerleyeceğim. En iyisi.

Ben günde 300 500 arası çözüyordum son zamanlarda onun dışında ara tatile kadar günde 100 200 arası çözdüm.

Fazla değil mi? Gereksiz bence.

Kaç soru çözdünüz.

İlk dönem sonuna kadar en az 80 soru günlük. Fazla abartmayın ama. İkınci dönem maksimum 200'e çıkın.

Dershaneye giden, 5489 kalem kullanan, dershaneyi hayatı yapan kızdan kat kat yüksek aldım. Arkadaşların gidiyorsa isteyebilirsin parayla. Cevap anahtarı almayı unutma :D Bana hep unutuyorladı gidiyordu güzelim deneme.

Çok çözmedim. Mart ayına kadar günlük 130. Mart'tan sonra her gün deneme+50 soru bırakıyordum. Ben çoğunlukla okulda çalıştığım için evde rahat takıldım. Ama şanslıydım. Matematik zor gelse batırırdım.

Sınavsıza yerleştim :D Sporda ilerleyeceğim. En iyisi.

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun hocam. Umarım iyi yerlere gelirsiniz ve Barcelona'yla Real Madrid arasında tercih yaparınız. :D

Fazla değil mi? Gereksiz bence.

İlk dönem sonuna kadar en az 80 soru günlük. Fazla abartmayın ama. İkınci dönem maksimum 200'e çıkın.

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun hocam. Umarım iyi yerlere gelirsiniz ve Barcelona'yla Real Madrid arasında tercih yaparınız. :D
80 az değilmi ben şuan 100 çözüyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı