8. sınıfta teknoloji ve tasarım öğretmeni sözlüye düşük girmiş

racn918372

Femtopat
Daha fazla  
8. sinifim son senem LGS'ye gireceğim. Hedefim 300 ile 330. e-Okul'a baktım ki ortalamam düşmüş, tekrar baktığımda teknoloji tasarım g ve sözlü 30. bunun olacağını zaten biliyordum. Dönem boyunca hiçbir şey getirmedim, üstelik hoca zaten kıt birisiydi kendisine kuruldum. Bir de arkadaşlar sizce ne olur ortalamam? 64'e düştü, bunu yapması normal mi? Sözlüye bir de 30 girmiş ne yapmaliyim? Çok fena sinir tuttu.

Son düzenleyen: Moderatör:
8. sinifim son senem LGS'ye gireceğim. Hedefim 300 ile 330. e-Okul'a baktım ki ortalamam düşmüş, tekrar baktığımda teknoloji tasarım g ve sözlü 30. bunun olacağını zaten biliyordum. Dönem boyunca hiçbir şey getirmedim, üstelik hoca zaten kıt birisiydi kendisine kuruldum. Bir de arkadaşlar sizce ne olur ortalamam? 64'e düştü, bunu yapması normal mi? Sözlüye bir de 30 girmiş ne yapmaliyim? Çok fena sinir tuttu.
Hocam girilmeyen notun var mı?

Yani tam olarak problem nerede küçük dostum anlayamadım açıkçası. Kendin zaten dönem boyunca hiçbir şey yapmadığını belirtmişsin kalkıp hocan sana yüksek notlar verse diğer arkadaşlarının hakkı ne olacak?

"Getirmediğin bir şey için ne yazılması gerektiğini bekliyorsun? Üstelik sözlü notunu istediğini verirebilir. Bunu söylemek istemem ama toplam ortalaman 64 olduğuna göre de, affedersin ama pek başarılı değilsin gibi. Açıkçası hocanın haklı olduğu yönler bana daha fazla geldi.

Ortalaman 2 derslik bir şeyden dolayı 64'e düşüyorsa pek fazla iyi bir okula gidemezsin. Bu tavır takınman hoş değil. Hocanla konuşup düzgün bir dil ile sözlü ve sınavını düzeltmek varken sen hocayı ringde yerden yere vuracağım diyorsun (yeni nesil bangır bangır geliyor evet çok güzel geliyor). İlk önce kendi davranışlarına odaklanman gerek ondan sonra hocanın davranışlarını düşün. Sorunu karşıda değil ilk kendinde ara.

Ortalaman 2 derslik bir şeyden dolayı 64'e düşüyorsa pek fazla iyi bir okula gidemezsin. Bu tavır takınman hoş değil. Hocanla konuşup düzgün bir dil ile sözlü ve sınavını düzeltmek varken sen hocayı ringde yerden yere vuracağım diyorsun (yeni nesil bangır bangır geliyor evet çok güzel geliyor). İlk önce kendi davranışlarına odaklanman gerek ondan sonra hocanın davranışlarını düşün. Sorunu karşıda değil ilk kendinde ara.

Hocam girilmeyen notun var mı?
1. Sınav notunu girmemiş 2.sinav notu g

Dersinde temiz yürekli bir insan gibi davranıyorum aramızda iyidi ama bu son dönemde biraz bozdu hoca biraz ters bakıyor sanki düşmanı görmüş gibi bana laflar sallıyor ama benimde hatam var hiç bir şey getirmedim. önceki sene yine aynısı olmuştu hiç birşey getirmedim fakat sözlüye 75 girmişti

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı