Gereksiz yüksek değil bence, olması gereken bu. Maalesef ülkemizdeki sağlayıcıların çoğu internete sadece indirme (download) taraflı baktığı için karşıya yükleme (upload) hızlarını komik değerlerde tutuyorlar.Değerler güzel fakat upload gereksiz yüksek geldi bana.
Gereksiz yüksek değil bence, olması gereken bu. Maalesef ülkemizdeki sağlayıcıların çoğu internete sadece indirme (download) taraflı baktığı için karşıya yükleme (upload) hızlarını komik değerlerde tutuyorlar.
Bu hızları hangi operatör ile alıyorsunuz? Eğer Türkiye'deyseniz, bu indirme hızına karşın bu karşıya yükleme hızını veren bir operatör görmedim. 100 Mbps paketlere genellikle 20 Mbps upload veriyorlar.
Gereksiz yüksek değil bence, olması gereken bu. Maalesef ülkemizdeki sağlayıcıların çoğu internete sadece indirme (download) taraflı baktığı için karşıya yükleme (upload) hızlarını komik değerlerde tutuyorlar.
Bu hızları hangi operatör ile alıyorsunuz? Eğer Türkiye'deyseniz, bu indirme hızına karşın bu karşıya yükleme hızını veren bir operatör görmedim. 100 Mbps paketlere genellikle 20 Mbps upload veriyorlar.
Şu anda 1000 Mbps hıza 50 Mbps upload alıyorum. Ancak burada bu upload hızını 100 Mbps civarı bir hız için vermişler. Hangi altyapı, hangi sağlayıcı olduğunu tam olarak öğrenebilsek keşke, merak ettim.75-8 veren Türk Telekom şunu görse utanır mı bilmem...
Kıskandım yani yalan yok, nazar değmesin.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.